Overslaan en naar de inhoud gaan

Moore Supply Chain Academy

Waarom kiezen voor de Moore Supply Chain Academy?

Onze Moore Supply Chain Academy biedt internationaal gecertificeerde opleidingen in Supply Chain & Logistics, Forecasting, S&OP en Lean management. Door onze jarenlange samenwerking met APICS (internationaal instituut voor Supply Chain onderzoek en normen) kunnen we uw Supply Chain teams opleiden in de meest toonaangevende trainingsprogramma's.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Bedrijfs- of klassikale opleidingen gegeven door ervaren en gediplomeerde opleiders.
  • Internationaal hoog aangeschreven certificaten en Supply Chain opleidingsprogramma’s.
  • Kwaliteitsvolle cursussen, boeken en online tools.
  • Meer dan 23 jaar ervaring in Supply Chain & Operations Management training.
  • APICS partner sinds 1999.

Voor volgende opleidingen kan u bij ons terecht

APICS Certified in Production & Inventory Management (CPIM)

Dichtvouwen

Openvouwen

APICS CPIM (Certified in Production and Inventory Management) is een certificeringsprogramma dat professionals helpt hun kennis en vaardigheden op het gebied van productie- en voorraadbeheer te verbeteren. Het programma omvat belangrijke onderwerpen zoals voorraadbeheer, productieplanning en -beheersing, forecasting, en supply chain-strategieën.

Ontdek meer

APICS Certified Supply Chain Professional (CSCP)

Dichtvouwen

Openvouwen

Het CSCP-trainingsprogramma geeft een overzicht van alle stadia in de Supply Chain, van leverancier tot eindklant, waarbij alle afdelingen van het bedrijf onder de loep worden genomen. 

Ontdek meer

APICS Certified in Logistics, Transportation and Distribution (CLTD)

Dichtvouwen

Openvouwen

APICS CLTD (Certified in Logistics, Transportation and Distribution) is een certificeringsprogramma dat zich richt op het verbeteren van de kennis en vaardigheden van professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. Het programma behandelt belangrijke onderwerpen zoals internationale logistiek, transportmodi, voorraadbeheer, magazijnbeheer en duurzaamheidspraktijken in de supply chain.

Ontdek meer

APICS SCOR Professional (SCOR-P)

Dichtvouwen

Openvouwen

Leer technieken voor het beheren en meten van de prestaties van een wereldwijde supply chain met behulp van het Supply Chain Operations Reference (SCOR) model via het SCOR-P training- en certificeringsprogramma.

Ontdek meer

Business Game - The Fresh Connection

Dichtvouwen

Openvouwen

Business Game - The Fresh Connection is een online business game die bedrijfsleiders en professionals uitdaagt om de supply chain van een virtueel bedrijf te optimaliseren. Het doel is om samenwerking en besluitvorming te verbeteren en inzicht te geven in de impact van supply chain-beslissingen op de financiële prestaties van een bedrijf.

Ontdek meer

Lean Certifications

Dichtvouwen

Openvouwen

De IIBLC® Lean certificering is een wereldwijd erkende certificering die de kennis en vaardigheden van professionals op het gebied van Lean Management evalueert. Het programma omvat alle uitgangspunten en praktijken van Lean Management en stelt professionals in staat om hun expertise op dit gebied te versterken.

Ontdek meer

Forecasting & Planning – IBF

Dichtvouwen

Openvouwen

Forecasting & Planning - IBF (Institute of Business Forecasting & Planning) is een wereldwijd erkende organisatie die professionals op het gebied van forecasting en planning ondersteunt. Het IBF biedt training, certificering en netwerkmogelijkheden om de vaardigheden en kennis van professionals in deze belangrijke zakelijke functie te verbeteren.

Ontdek meer

Foundations of Supply Chain Management

Dichtvouwen

Openvouwen

Foundations of Supply Chain Management is een introductiecursus die de basisprincipes van supply chain management behandelt, waaronder de belangrijkste concepten, processen en strategieën. De cursus biedt een overzicht van de belangrijkste uitdagingen en trends in de supply chain management en is geschikt voor professionals die nieuw zijn in dit vakgebied of hun kennis willen opfrissen.

Ontdek meer

Procurement Certificate

Dichtvouwen

Openvouwen

Het Procurement Certificate is een certificeringsprogramma dat zich richt op de belangrijkste vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een succesvolle carrière in inkoop en supply chain management. Het programma behandelt de belangrijkste onderwerpen op het gebied van inkoop, waaronder sourcing, contractbeheer, leveranciersrelaties en risicobeheer.

Lees meer

Planning Certificate

Dichtvouwen

Openvouwen

Het Planning Certificate programma is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis op het gebied van supply chain planning. Dit programma is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij de planning van supply chain activiteiten, waaronder productieplanning, voorraadbeheer, capaciteitsplanning en vraagvoorspelling.

Meer info

Warehouse Certificate

Dichtvouwen

Openvouwen

Het Warehouse Certificate is een certificeringsprogramma dat zich richt op het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor effectief magazijnbeheer. Het programma behandelt belangrijke onderwerpen zoals opslag, materiaalbeheer, efficiëntie, gezondheid en veiligheid, en biedt professionals de mogelijkheid om hun expertise op dit gebied te versterken.

Ontdek meer

Testimonials

De deelnemers hebben de cursus beoordeeld als uitstekend voorbereid en gepresenteerd.- Mr. Goossens, AFGA Leverkusen

Moore Supply Chain Academy is een betrouwbare en toegewijde partner om in-company trainingen te organiseren. Ze hebben zeer ervaren trainers. - Mr. Dallemagne, UCB Pharma 

De training is echt interessant en biedt aanvullende kennis die van toepassing kan zijn in het dagelijks leven. - Sopra

Onze partners

IIBLC
ASCM
APICS

Neem contact op met één van onze experten

Natalya Bijanov

Natalya Bijanov

Supply Chain Academy - Project & Delivery

Contact
Virginie Philippart

Virginie Philippart

Sales & Marketing Officer

Contact