Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain Strategy & Governance

We ontwikkelden een pragmatische methode die u toelaat om de juiste strategische richting te bepalen voor uw logistieke organisatie. We vertalen die strategische krijtlijnen vervolgens in een Supply Chain operating model waarin de klemtoon ligt op sterke Supply Chain processen (SCOR & APICS). Maar we hebben ook aandacht voor het groeiend belang van ESG-standaarden met het oog op een duurzame en standvastige Supply Chain.

Supply Chain Strategy & Operating Models

Sluiten

Openvouwen

Wil u succesvol zijn in de complexe en snel veranderende wereld van vandaag, dan moet u uw Supply Chain afstemmen op de algemene strategie van uw bedrijf. Maar toeleveringsketens moeten ook duurzaam, wendbaar en schokvast zijn. Moore helpt u bij de uitrol van een krachtige Supply Chain strategie.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We bepalen samen welke mogelijkheden uw Supply Chain nodig heeft om uw bredere bedrijfsstrategie mee te ondersteunen.
 • We houden bij die analyse rekening met zowel interne (bv. uw distributiekanalen) als externe (bv. duurzaamheid) factoren.
 • We modelleren uw toekomstige Supply Chain op verschillende domeinen en stellen een Supply Chain governance model op.
Process-driven Supply Chains (SCOR)

Sluiten

Openvouwen

Als u planning, aankoop, productie en logistiek aanstuurt met duidelijk gedefinieerde bedrijfsprocessen, kan u de uitdagingen van vandaag aan. Bij Moore vertrouwen we op de bewezen best practices van APICS en SCOR als inspiratie voor uw procesgedreven Supply Chain.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We toetsen uw Supply Chain processen aan de internationale benchmarks van SCOR en APICS en identificeren sterke punten en ontwikkelingsgebieden.
 • Aan de hand van de SCOR-aanpak helpen we uw processen te stroomlijnen op verschillende niveaus. Zo beschikt u over een intuïtief draaiboek om uw Supply Chain teams op te leiden.
 • Samen ontwikkelen we een business process framework, stroomdiagrammen en werkinstructies volgens de SCOR-normen, op maat van uw organisatie. Daarbij horen ook documentatie, trainingsmateriaal en opleiding.
 • Wij zorgen er mee voor dat uw procesgedreven organisatie zowel de behoeften van uw interne teams, als die van uw externe business partners ondersteunt.
Sustainability & Supply Chain Footprint Management

Sluiten

Openvouwen

Met een duurzaamheidsbenadering van uw Supply Chain begrijpt en beheert u beter de impact van uw Supply Chain netwerk en logistieke operaties op het milieu en de maatschappij. Door de waardeketen van uw organisatie in kaart te brengen, optimaliseert u het gebruik en de bron van grondstoffen en verkleint u uw ecologische voetafdruk.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We brengen de complete waardeketen van uw bedrijf in kaart.
 • We helpen u bij de ontwikkeling van een sustainable Supply Chain roadmap.
 • Dankzij onze samenwerking met ASCM, kunnen wij u de assessment tools en benchmarks aanbieden om u een duidelijk beeld te geven van hoe u presteert.
 • We implementeren software voor koolstofrapportage met het oog op de naleving van ESG-normen.
Resilience, Risk Management & Global Trade Compliance

Sluiten

Openvouwen

Inzicht in de Supply Chain risico's die u loopt en het ontwikkelen van strategieën om daarmee om te gaan zijn een fundamenteel onderdeel van het runnen van een wendbare logistiek.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We helpen u risico’s te identificeren en beperken.
 • Een schokbestendig Supply Chain netwerk bouwen, vereist een goed uitgebalanceerde multidisciplinaire aanpak. Wij leveren de best practices en ondersteunen u zowel met de analyses als de implementatie.
 • Dankzij Supply Chain agility past u uw technieken snel aan zodat u tegemoet kan komen aan snel veranderende eisen van klanten en de markt.
 • De wereld van de internationale logistiek is complex. We helpen u inzicht verwerven in het doolhof van steeds complexere handelsvoorschriften.

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Neem contact op met één van onze experten

Joël Wijns

Joël Wijns

supply chain; sector life science

Contact
Bob Swaegers

Bob Swaegers

supply chain; sector life science

Contact
Roel Segers

Roel Segers

supply chain; sector life science

Contact
Kaat Van den plas

Kaat Van den plas

supply chain; sector life science

Contact
Yannik Van Bedaf

Yannick Van Bedaf

supply chain; sector life science

Contact
Pieter-Jan Degelin

Pieter-Jan Degelin

Senior Consultant Business Consulting

Contact

We doen meer dan Supply Chain Design & Governance

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!