Overslaan en naar de inhoud gaan

Data science &
Strategy

Innoveer met data

Om als ondernemer uw bedrijf te doen groeien, rekent u op uw personeel, op uw eigen ervaring en zelfs op Business Intelligence om alles in goede banen te leiden. Maar wat als u uw data nog verder zou inzetten dan alleen voor rapportering en analyses? Wat als data u zou kunnen helpen in het stimuleren van innovatie in werkelijk elk onderdeel van uw organisatie, van productie tot marketing?

element61 begeleidt u doorheen een Data Science traject, op maat van uw bedrijf en uw noden. We maken maximaal gebruik van (Big) Data, Artificiële Intelligentie en Machine Learning. Dankzij nieuwe tools, skills en werkprocessen ontsluiten we de kracht van uw data, waardoor u innovatie kan sturen. Onze data engineers, data scientists en data strategen staan in voor o.a. de volgende domeinen:

  • Marketing & advertising technologie, bv. data management platformen (DMP) en customer data platformen (CDP)
  • Supply chain, bv. Internet of Things, onderhoudsvoorspellingen etc.
  • Logistiek- en transportoptimalisatie • Sales, bv. B2B-/B2C-lead generation

Waarop kan u rekenen bij element61?

We bieden ondersteuning voor uw bedrijf op meerdere vlakken, waaronder:

  • Identificatie van waar data voor u het verschil kan maken: u bezit data, maar waar in uw bedrijf kan die informatie precies een impact hebben? Onze data strategen zoeken het voor u uit.
  • Ontwerp van uw Big Data Platform: wij begeleiden u van een traditionele Business Intelligence opzet naar een modern dataplatform met de technologie die best bij u past.
  • Bouwen van uw (Big) Data Platform: van de voorgestelde architectuur maken onze data engineers een effectief platform in SAP, IBM of Microsoft Azure technologie, gebruik makend van de best practices zoals DevOps en CI/CD.
  • Bouwen van uw AI (Artificiële Intelligentie)-toepassing: samen met onze data scientists, werken we een eerste AI-case uit m.b.v. Spark, Python of R. Niet alleen hebt u vervolgens de case ter beschikking, maar uw eigen intern team zal getraind worden in de nieuwe tools, technieken en best practices.
  • Coaching & begeleiding van uw veranderde aanpak: om zeker te zijn dat de investering in "slimme data" effectief rendeert, zorgen we ervoor dat uw teams worden klaargestoomd voor de "data-gedreven" organisatie en integreren we die intelligentie in de bestaande bedrijfsprocessen.

Neem contact op met één van onze experten

Bart Van der Vurst

Bart Van Der Vurst

Data Strategist

Contact
Peter Depypere

Peter Depypere

Data Strategist

Contact