Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Stijn Vermeulen
Business Analytics omvat het doordacht samenbrengen van Business Intelligence, Performance Management en Data Science oplossingen binnen één data en informatie-architectuur.Stijn Vermeulen Managing Partner Business Analytics

Strategisch groeien met data

Als vooruitstrevende onderneming hebt u gekozen voor ERP- en CRM-systemen om uw bedrijf te optimaliseren en de manier van werken te verbeteren. Een extra voordeel van zulke systemen is dat u nu enorm veel data ter beschikking hebt - maar wat doet u daarmee? En hoe werkt die data in uw voordeel of ondersteunt die het starten van totaal nieuwe producten en diensten?

element61, onderdeel van Moore Belgium sinds 2016, is gespecialiseerd in het omzetten van uw data tot duidelijke informatie waarmee u betere beslissingen kan nemen. Met behulp van de juiste tools & methodes, helpen we verbanden leggen tussen verschillende datapunten waardoor we nieuwe inzichten kunnen formuleren. Die inzichten helpen u als ondernemer om tastbare verbeteringen door te voeren die niet alleen de prestaties van uw bedrijf bevorderen, maar die ook oog hebben voor uw bedrijfscultuur en uw strategie op lange termijn.

Wie is element61?

Met ons team van consultants aan uw zijde, kan u rekenen op jarenlange expertise in verschillende domeinen, zoals bv. Business Analytics, Performance Management en Data Science & Strategy. We staan bekend om onze kennis van zaken en we zijn gecertifieerde partner van IBM Cognos, Microsoft PowerBI en SAP Business Objects. We zetten ook in op vernieuwing en bezitten competenties in een paar recentere oplossingen, zoals SigmaConso, CCH Tagetik en Qlik.

Als compagnon de route voor uw onderneming zijn we graag meer dan alleen adviseurs. We bieden u informatie om uw bedrijf te optimaliseren, maar ook:

  • Coaching doorheen het beter leren gebruiken van data en het op een hoger niveau brengen van de interne organisatie rond Analytics,
  • Co-development waarbij we samen een oplossing bouwen en kennisoverdracht tewerkstellen,
  • En overdracht van onze ervaring en kennis tot bij u en uw team.

Samen versterken we uw team en uw bedrijfsbeslissingen, zodat u strategisch kan groeien naar de toekomst toe.

Een duurzaam partnership

  • Ervaren Business Analytics professionals aan uw zijde
  • Leer data zelf gebruiken in uw onderneming
  • Nieuwe inzichten leiden tot verbeterde prestaties
  • Een vertrouwensrelatie tussen uw bedrijf en onze toegewijde consultants
  • De toekomst tegemoet met strategische groei

Neem contact op met één van onze experten

Stijn Vermeulen

Stijn Vermeulen

Managing Partner Business Analytics

Contact