Overslaan en naar de inhoud gaan

Operational Excellence

Verbeter uw processen

U hebt het misschien al gemerkt, maar als u met uw organisatie écht wil groeien, dan moet u aandacht geven aan uw interne processen. Door die aan te pakken en te verbeteren, zal u versteld staan wat u allemaal kan verwezenlijken! Maar, waar en vooral hoe vindt u die ruimte tot verbetering?

Laat u bijstaan door het Moore team, want wij zorgen voor opleiding én begeleiding doorheen het hele verbetertraject. We helpen u met het begrijpen van allerlei principes en het toepassen van verschillende technieken, afhankelijk van wat voor uw bedrijf het meest kan helpen:

  • De LEAN-filosofie
  • Operational excellence
  • Six sigma
  • Quick Response Manufacturing
  • En meer!

We zorgen niet alleen dat u alle begrippen correct begrijpt, maar dat uw eigen teams ze ook juist toepassen. Op die manier staan we samen sterk voor een succesvolle toekomst.

Hoe gaan we te werk?

De klassieke aanpak van een verbeterproject loopt als volgt:

  1. Analyse van de huidige werking: we gaan na hoe uw processen nu lopen en waar er ruimte is voor verbetering.
  2. Opstelling van een duidelijk plan: afhankelijk van uw bedrijfsstrategie, stellen we een plan van aanpak voor met concrete stappen om uw doelstellingen tijdig te behalen.
  3. Uitvoering van het plan: wij kunnen het plan van A tot Z uitvoeren, maar we kunnen ook uw klankbord zijn, uw coach, of uw projectleider. Dat is volledig naar wens te bepalen.

Als een echte partner kiezen we een aanpak die ideaal is voor uw organisatie, opdat u de beste kwaliteit mag verwachten van uw verbeterde processen. Bent u klaar voor de start?

Nood aan specifiek advies?

Dirk Roelens

Dirk Roelens

Partner Consulting

Bezorg ons uw interessevelden en wij bezorgen u interessant nieuws!

Uw interessevelden
Eloqua subscribe form