Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Fietsers
Peter Verschelden
Elke medewerker is uniek. Elke klant is uniek. Daar waar beiden elkaar vinden in een kwalitatieve persoonlijke samenwerking ontstaan de mooiste langetermijnrelaties.Peter Verschelden

Moore Belgium is ontstaan vanuit een sterke ondernemerszin, een drive die ons vandaag de dag nog altijd kenmerkt. Een gedrevenheid die ingebakken zit in het DNA van al onze medewerkers, van ons management en van onze 40 partners die allen actief operationeel betrokken zijn bij de dagelijkse werking van Moore Belgium. En een positieve vibe die ook nog eens duidelijk wordt in onze bedrijfsvisie:

“We willen het beste accounting- en consultingbedrijf in België zijn als het erom gaat klanten te helpen groeien.”

Moore dromen waarmaken, daar gaan we voor.

Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. Die door hun ervaring, persoonlijk contact, kennis en expertise langetermijnrelaties opbouwen. En die samen met de klanten belangrijke knopen doorhakken of die onze klanten een aantal taken uit handen nemen zodat zij zich op de belangrijke zaken kunnen concentreren. Want …

… Moore is er voor het grote werk én de kleine zaken die voor onze klanten het verschil maken.

Onze doelstellingen

Onze missie en onze waarden

“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”

Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.

Ondernemen

Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.

Innoveren

Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.

Delen

Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.

Facts & Figures

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accounting & consulting dienstverlener in België. De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar verwacht €132 miljoen in 2022. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken er een 1.000-tal enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Belgium vlag.

Met 28 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt) zijn we sterk regionaal vertegenwoordigd, waardoor we steeds dicht bij onze klanten kunnen opereren om voor hen een echte compagnon de route te kunnen zijn.