Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Fietsers
Peter Verschelden
Elke medewerker is uniek. Elke klant is uniek. Daar waar beiden elkaar vinden in een kwalitatieve persoonlijke samenwerking ontstaan de mooiste langetermijnrelaties.Peter Verschelden Chairman

Moore Belgium is ontstaan vanuit een sterke ondernemerszin, een drive die ons vandaag de dag nog altijd kenmerkt. Een gedrevenheid die ingebakken zit in het DNA van al onze medewerkers, van ons management en van onze 131 partners die allen actief operationeel betrokken zijn bij de dagelijkse werking van Moore Belgium. En een positieve vibe die ook nog eens duidelijk wordt in onze bedrijfsvisie:

“We willen het beste accounting- en consultingbedrijf in België zijn als het erom gaat klanten te helpen groeien.”

Moore dromen waarmaken, daar gaan we voor.

Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. Die door hun ervaring, persoonlijk contact, kennis en expertise langetermijnrelaties opbouwen. En die samen met de klanten belangrijke knopen doorhakken of die onze klanten een aantal taken uit handen nemen zodat zij zich op de belangrijke zaken kunnen concentreren. Want …

… Moore is er voor het grote werk én de kleine zaken die voor onze klanten het verschil maken.

Facts & Figures

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accounting & consulting dienstverlener in België. De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar €156,9 miljoen in 2023. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken er meer dan 1.500-tal enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Belgium vlag.

Met 45 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk) zijn we sterk regionaal vertegenwoordigd, waardoor we steeds dicht bij onze klanten kunnen opereren om voor hen een echte compagnon de route te kunnen zijn.