Overslaan en naar de inhoud gaan

Performance
Management

Wat is Performance Management?

Performance Management is in het leven geroepen omstreeks 2000 om strategische doelen en effectieve bedrijfsactiviteiten met elkaar te kunnen verzoenen. Om het eenvoudig uit te leggen: in welke mate behaalt uw bedrijf uw strategische doelen en hoe kunt u uw manieren van werken verbeteren om die doelen sneller & efficiënter te behalen?

Dit is een beknopt overzicht van enkele bouwstenen voor een goede Performance Management oplossing:

  • Key Performance Indicators (KPIs) of Balanced Scorecarding
  • KPIs linken met financiële processen, bv. planning, forecasting, budgettering etc.
  • Activity-based management of een analyse op de winstgeving
  • Opstellen van de strategie met duidelijke planning
  • Integratie met financiële consolidatie en management rapportering processen

Door die bouwstenen intelligent met elkaar te verbinden, wordt het mogelijk om voor uw bedrijf de juiste analyses te kunnen maken waardoor u uw processen kan verbeteren, met oog op het behalen van uw strategische doelstellingen.

Uw pad naar een geïntegreerde visie

element61 heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bijstaan van zowel grotere Vlaamse en Belgische bedrijven als kleinere organisaties naar een sterker Performance Management. We assisteren niet alleen bij het definiëren en uitvoeren van een stappenplan of roadmap, maar we ondersteunen ook de automatisering van alle belangrijke budget- en planprocessen in uw bedrijf in uw bestaande data warehouse architectuur.

Net daarom is het cruciaal dat u kiest voor een geïntegreerde visie op zowel Performance Management alsook Business Intelligence. Beiden steunen namelijk op gemeenschappelijke (historische) data, waardoor de combinatie van beiden kan leiden tot een krachtige manier van werken voor uw bedrijf.

Neem contact op met één van onze experten

Frank Lehouck

Frank Lehouck

Partner Business Analytics

Contact
Bjorn Van Damme

Bjorn Van Damme

Partner Business Analytics

Contact