Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

De gepaste voedingsbodem voor digitale transformatie

Digitale transformatie is in veel sectoren een katalysator voor innovatie van het businessmodel. Maar ook in uw bestaande management leidt doordacht ingevoerde digitalisering tot meer operationele efficiëntie, een verbeterde customer experience en een betere gebruikerservaring bij uw medewerkers. Zo’n digitale transformatie brengt eveneens nieuwe uitdagingen mee voor uw IT-strategie en uw organisatie.

Een aangepast landschap zorgt ervoor dat uw onderneming nieuwe digitale technologieën optimaal kan inzetten. Zo kan u nieuwe diensten en oplossingen aanbieden, uw productiviteit verhogen of uw medewerkers efficiënter laten functioneren.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Moore begeleiden we u op alle vlakken bij uw digitale transformatie van concept tot realisatie. Uw bedrijfsmodel opnieuw uitvinden, nieuwe digitale technologie die uw bedrijfsprocessen optimaliseert, systeemgegevens benutten voor betere en snellere besluitvorming...  Vanuit uw bedrijfsstrategie brengen we uw digitale noden in kaart en tekenen we samen een digitale roadmap uit. Zo ondersteunen we u in het zetten van de juiste stappen op het vlak van informatiebeheer, applicaties en IT-operaties.

 • Digital Advisory & Governance
  Digitale transformatie start met het definiëren van wat dat betekent voor uw organisatie. Samen stippelen we vanuit uw bedrijfsstrategie een digitale strategie uit en creëren we een digitale roadmap met daarin alle digitale initiatieven op operationeel en bestuursniveau. Naast een digitale roadmap geven we ook vorm aan digital governance voor uw organisatie, zodat digital onderdeel wordt van het DNA van uw bedrijf. In governance definiëren we hoe u digital omarmt in uw organisatie, hoe u digitale initiatieven beheert rekening houdend met alle stakeholders, nieuwe technieken voor innovatie introduceert en de klantervaring verbetert door het toepassen van customer journeys en ideation.
   
 • Digital Transformation & Process Automation
  Zodra de digitale roadmap is gedefinieerd, moeten digitale projecten succesvol worden geïmplementeerd. We helpen uw operationele processen meer klantgericht en efficiënt te maken door op een bedrijfsprocesgerichte manier CRM, ERP en nieuwe LowCode-proces automatiseringsoplossingen te begeleiden. Een digitale transformatie kan maar succesvol zijn als uw business en IT op dezelfde golflengte zitten. Wij helpen uw digitale transformatie projecten te realiseren en vertrekken daarbij vanuit de business. Samen met de stakeholders definiëren we de toekomstige processen en noden. Die zetten we vervolgens om in IT-oplossingen. U kan rekenen op ons advies en ondersteuning bij automatisering en de digitalisering van uw bedrijfsprocessen van a tot z.
   
 • Data & Advanced Analytics
  Meten is weten. We helpen u de schat aan beschikbare data maximaal te benutten om betere inzichten te verwerven in uw businessperformantie en leren u hoe u data in realtime kan benutten. Aan de hand van performante Business Intelligence oplossingen realiseren we uw digitale plannen. Binnen Moore België zorgt element61 voor de nodige kennis en ervaring om een moderne data-architectuur uit te tekenen en de meest geschikte oplossingen te realiseren.
   
 • IT Strategy & Excellence
  Het uitrollen van een digitale strategie betekent in veel gevallen een omwenteling voor uw IT-organisatie. In elke fase van uw digitale transformatie streven we naar een excellente werking van uw IT-teams. Vanuit uw strategie bouwen we planmatig, samen met uw mensen, aan uw toekomstige organisatie, processen, methodes en tools. Daarnaast reiken we de nodige instrumenten aan voor de aansturing van IT-operaties. We hebben daarbij oog voor continue verbetering en een klantgerichte mindset bij uw IT-medewerkers.

 

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Succesverhalen

Fluvius Logo
Parkwind Logo
Sunconflex Logo
DNB BA
Customer Business ANONIEM_320x200.png
Engie
De Watergroep

Neem contact op met één van onze experten

Koen De Vleeschauwer

Koen De Vleeschauwer

digitale transformatie; sector industry

Contact
Mathieu Dewinter

Mathieu Dewinter

marktwerking bij nutsbedrijven; sector energy

Contact
Geert Van Den Hende

Geert Van den Hende

digitalisering & transitie; sector water

Contact
Piet Ysabie

Piet Ysabie

enterprise architecture; sector energy

Contact
Wim Bruggeman

Wim Bruggeman

IT excellence; sector telecom

Contact

We doen meer dan Digital & Data

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!