Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategy Development

Visie is een kenmerk van leiderschap. Een goede strategie geeft u een helder raamwerk voor het nemen van beslissingen, motiveert uw medewerkers en geeft hen focus en houvast. Het is zeker geen top-down verhaal, want iedereen in uw organisatie bepaalt mee het succes.

Wat mag u van ons verwachten?

Strategieontwikkeling is erop gericht het grote geheel te zien, en daar helpen we u graag bij. We stellen uw ambities scherp, stemmen uw strategie daarop af en koppelen daar een haalbaar businessplan aan.

Onze aanpak omvat drie fasen:

Analyse
  • We luisteren naar u en verzamelen en analyseren extern en intern markt- en concurrentiegegevens. Zo krijgen we een helder beeld van uw omgeving en de manier waarop uw onderneming functioneert.
  • We nemen ook de tijd om naar uw klanten te luisteren.
  • Via onze Snelle Organisatie Scan betrekken we uw medewerkers. Hoe staan zij tegenover de huidige strategie, de werking van uw organisatie, de processen en systemen, de bedrijfscultuur en de leiderschapsstijl?
Ontwikkeling
  • Samen met het management en sleutelpersonen bepalen we uw ambitie, uw kernwaarden, uw doelstellingen, maar ook de vereiste competenties om uw plannen en groei waar te maken.
  • Aan de hand van vernieuwende businessideeën werken we samen een visie en strategie uit die uw bedrijf een echte meerwaarde bieden.
Realisatie

We reiken u de middelen aan om uw strategie in de praktijk te brengen met ons aanbod in Strategic Implementation en indien nodig, kan onze aanpak voor een Strategic Business Transformation helpen om een echt kantelpunt vorm te geven. 

Succesverhalen

Artes Logo
POM Logo
Hoorcentrum aerts Logo
OPZ Geel Logo
Customer Business ANONIEM_320x200.png

Neem contact op met één van onze experten

Joris VandenBerghe

Joris VandenBerghe

bedrijfstransformatie; sector energy

Contact
Johan Vanbrabant

Johan Vanbrabant

strategie & implementatie; sector energy

Contact
Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Contact

We doen meer dan Strategy Development

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!