Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Transformation & Process Automation

Bereid uw digitale transformatie nauwgezet voor

Een goede voorbereiding is cruciaal bij digitale transformatie. Zo niet riskeert u budgetoverschrijding, te late of onvolledige oplevering en frustratie bij uw medewerkers. Een goede projectstructuur, heldere processen en een uitgewerkt architectuurlandschap kunnen dat voorkomen. Minstens even belangrijk is te zorgen voor voldoende betrokkenheid van business stakeholders en een goede afstemming tussen uw business en IT-teams. Bij Moore hebben we oog voor al deze aspecten en helpen we u met een succesvolle voorbereiding en uitvoering van uw digitale transformatieprojecten van concept tot realisatie.

Wat mag u van ons verwachten?

Partner- en pakketselectie

Sluiten

Openvouwen

We begeleiden u bij de selectie van een gepaste IT-oplossing rekening houdend met uw behoeften en in samenwerking met alle stakeholders binnen uw onderneming op basis van een robuuste en beproefde aanpak.

Programma- en projectbegeleiding

Sluiten

Openvouwen

We adviseren en begeleiden u zodat de samenwerking tussen uw business en IT soepel verloopt.

Begeleiding en change management

Sluiten

Openvouwen

We begeleiden uw digitale transformatieprojecten van de ontwerpfase tot de implementie.

In de ontwerpfase tekenen we een proces- en applicatiestructuur uit. Dat is het fundament. Vervolgens werken we de toekomstige businessprocessen uit en koppelen daar de onderliggende systeem- en procesdigitalisatie noden aan. Klantenbeleving, medewerkersbeleving en efficiëntieverhoging zijn daarbij de leidraad. Een goede samenwerking tussen business en IT zijn essentieel. De ontwerpfase eindigt met een roadmap, waarin alle bouwstenen en de praktische planning opgenomen zijn, inclusief een change management plan.

In de implementatiefase zorgen onze consultants ervoor dat business en IT naadloos op elkaar afgestemd zijn. Ze zorgen ervoor dat de nieuwe processen en digitale oplossingen vlot geïmplementeerd worden zoals gepland. Ze hebben daarbij altijd oog voor de best practices wat betreft change management zodat de veranderingen ook gedragen en ondersteund worden binnen uw organisatie.

 

Process Automation met low code oplossingen

Sluiten

Openvouwen

Heel wat bedrijven en hun IT-afdelingen worden overspoeld door digitale initiatieven. Daardoor komen heel wat voorstellen om te optimaliseren op een wachtlijst terecht. Voor interne IT-teams is het niet altijd gemakkelijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe digitale technologieën en de meerwaarde die ze kunnen hebben voor het bedrijf.

Traditionele technologieën zoals ERP & CRM dekken niet altijd alle bedrijfsprocessen in verschillende domeinen, denk maar aan de onboarding van klanten en werknemers, de selectie van leveranciers, het beheer van verkoopstalen, ...

Herkent u zich hierin? Low code technologie kunnen een oplossing bieden en zullen in de toekomst een belangrijke rol spelen bij digitale transformaties.

Bij Moore helpen we klanten met het vormgeven van processen en het bouwen van low-code gebaseerde oplossingen op een agile manier, waardoor het mogelijk wordt om werkende oplossingen op te zetten in periodes van 10 tot 15 weken.

  1. Procesontwerp
    We vertrekken vanuit de customer journey van uw klanten zodat we perfect weten op welk moment die bepaalde noden heeft en identificeren inefficiënties. Vervolgens stellen we verbeterde en gedigitaliseerde proces op, voortbouwen op low-code technologieën om uw bedrijfsprocessen performanter te maken.
  2. Procesrealisatie op een agile manier
    We starten reeds tijdens het ontwerp met de bouw van de oplossing met behulp van Low Code-technologie, volgens een sprint-gebaseerde aanpak, zodat bedrijfsexperts vrij snel zien hoe het nieuwe proces zal werken. In een beperkte doorlooptijd digitaliseren we uw processen en automatiseren we repetitieve taken.

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Succesverhalen

Fluvius Logo
Parkwind Logo
Sunconflex Logo

Neem contact op met één van onze experten

Koen De Vleeschauwer

Koen De Vleeschauwer

digitale transformatie; sector industry

Contact
Mathieu Dewinter

Mathieu Dewinter

marktwerking bij nutsbedrijven; sector energy

Contact
Geert Van Den Hende

Geert Van den Hende

digitalisering & transitie; sector water

Contact
Piet Ysabie

Piet Ysabie

enterprise architecture; sector energy

Contact
Wim Bruggeman

Wim Bruggeman

IT excellence; sector telecom

Contact

We doen meer dan Digital Transformation & Process Automation

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!