Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Strategy & Excellence

Maak uw IT-werking efficiënter

IT staat vandaag voor heel wat nieuwe uitdagingen. Stakeholders worden veeleisender en ongeduldiger. De vraag naar projecten stijgt, maar de tijd om ze te realiseren daalt. Als organisatie wordt u geconfronteerd met nieuwe technologiën en de vraag naar aangepaste IT-competenties.

IT Excellence streeft naar het verhogen van de effectiviteit en efficiëntie van uw IT-werking in al haar dimensies. Bij Moore begeleiden we u in elke fase. Een perfecte afstemming tussen business en IT is de sleutel tot succes.

Wat mag u van ons verwachten?

IT Strategy, Operating Model & Roadmap

Dichtvouwen

Openvouwen

Op basis van de business doelstellingen en de beschikbare middelen werken we een visie en strategie voor uw IT organisatie uit. Vanuit uw bedrijfs- en IT-strategie tekenen we een future proof IT operating model uit. Daarin worden een aantal cruciale vragen beantwoord over strategische doelstellingen, IT capabilities, organisatie, aanpak, processen, klantenervaring en mindset. Dat alles wordt vertaald naar een hands-on IT-transformatie roadmap.

IT Excellence bouwblokken

Dichtvouwen

Openvouwen

We begeleiden uw IT-organisatie en uw medewerkers naar excellence door te werken op 4 domeinen.

 1. IT Stearing bouwblok

  Naast dagelijkse teamsturing brengen we uw IT-team proces management technieken bij gericht op voortdurende verbetering van de IT-prestaties. We bieden daarvoor een kader met bijhorende instrumenten op maat van uw organisatie.

 2. IT Change & Run process bouwblok

  We helpen uw Change & Run processen beter te stroomlijnen, met het oog op een snellere implementatie en een efficiëntere samenwerking. We maken daarbij gebruik van best practices zoals Agile en ITIL.

 3. IT Organisation bouwblok

  We bekijken hoe we uw Run & Change organisatie beter kunnen inrichten afgestemd op het IT-veranderings- en uitvoeringsproceskader en de operationele verantwoordelijkheden.

 4. IT Mindset & Behaviour bouwblok

  Uw future proof IT-werking vorm geven, staat of valt met uw IT-medewerkers. Daarom werken we ook op de cultuur binnen uw IT-afdeling. We brengen uw team bij hoe ze proces- en klantgerichter kunnen werken met het oog op continue verbetering. We maken daarbij gebruik van change management technieken om al deze veranderingen op een gestructureerde manier in goede banen te leiden. Ontdek hier op welke manieren we uw onderneming kunnen begeleiden op het vlak van organisation development.

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Succesverhalen

Fluvius Logo
Parkwind Logo
Sunconflex Logo

Neem contact op met één van onze experten

Koen De Vleeschauwer

Koen De Vleeschauwer

digitale transformatie; sector industry

Contact
Mathieu Dewinter

Mathieu Dewinter

marktwerking bij nutsbedrijven; sector energy

Contact
Geert Van Den Hende

Geert Van den Hende

digitalisering & transitie; sector water

Contact
Piet Ysabie

Piet Ysabie

enterprise architecture; sector energy

Contact
Wim Bruggeman

Wim Bruggeman

IT excellence; sector telecom

Contact

We doen meer dan IT Strategy & Excellence

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!