Overslaan en naar de inhoud gaan

Change Management

Organisatieverandering, of change management, kan u pas succesvol doorvoeren als u een plan van aanpak heb waarin uw medewerkers centraal staan. En dat loont, want als uw interne organisatie en mensen efficiënt met veranderingen kunnen omgaan, hebt u meteen een concurrentieel voordeel. Bij Moore hebben we de kennis en ervaring om u doorheen zo’n veranderingsproces te loodsen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • We helpen u met het ontwerp van een op maat gemaakte veranderstrategie en coördineren en coachen u om uw strategie in de praktijk uit te rollen.
  • Samen creëren we draagvlak voor uw projecten in uw organisatie en begeleiden we uw mensen zodat ze nieuwe manieren van werken kunnen en willen aannemen.
  • Wij helpen uw transformatieprojecten op elkaar af te stemmen in lijn met uw missie, visie en strategie, zodat de veranderingen duurzaam verankerd worden in uw organisatie.

 

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Succesverhalen

Fluvius Logo
Logo KMSKA
Sunconflex Logo

Neem contact op met één van onze experten

Tom Vanaudenaerde

Tom Vanaudenaerde

organisatieontwikkeling; sector telecom

Contact
Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Contact
Chloé Laire

Chloé Laire

transformatie & adoptie; sector energy

Contact
Fauve Delcour

Fauve Delcour

ontwikkelen van bedrijfscapaciteiten; sector energy

Contact

We doen meer dan Change Management

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!