Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Luc De Muynck
Wie als bedrijf of organisatie wil scoren, heeft talent, financiële middelen en ondernemerschap nodig. Toch volstaat dat niet. Successen haalt u enkel als u alle troeven met een uitermate scherpe focus inzet op de meest efficiënte en effectieve manier.Luc De Muynck

Hands-on expertise van A tot Z

Moore Business Consulting helpt uw organisatie meerwaarde te creëren door uw visie en strategie scherp te stellen en uw compagnon de route te zijn bij het uittekenen en begeleiden van uw transformatietraject. We ondersteunen u bij de verbetering van uw prestaties en processen en bieden operationele ondersteuning aan waar nodig om klantgerichtheid, efficiëntie en duurzaamheid te waarborgen.

Onze consultants zijn uw hands-on experten van begin tot einde. Zij helpen u de richting te bepalen, begeleiden u doorheen het veranderingsproces, waken over de efficiëntie van uw processen en ondersteunen u in de dagelijkse praktijk.

Of het nu gaat om een kortlopende opdracht of een project op lange termijn. Zij luisteren aandachtig naar u, brengen uw uitdagingen in kaart, analyseren uw specifieke situatie, geven advies op maat en helpen u bij de implementatie van aangepaste maatoplossingen.

Een aanbod op maat

Ons team begeleidt een brede waaier van organisaties die al dan niet ‘disruptief’ veranderingen en verbeteringen willen doorvoeren. We spreken zowel de taal van de KMO als van die van de grote organisatie. Onze jarenlange ervaring stelt ons immers in staat meerwaarde aan te bieden in diverse sectoren: Life Science, Utility, Technische Servicebedrijven, Pharma & Chemie, Telecom, Healthcare, Publieke organisaties,…  

Bij Business Consulting staat per sector een toegewijd team voor u klaar.

Ontdek onze klanten

Atlas Copco Logo
Collishop Logo
MSF Supply Logo
Ilias Logo

Kerncompetenties

Onze mensen combineren expertise en ervaring in diverse domeinen met transparantie en klantgerichtheid. Samen met u doen ze er alles aan om als één team het beste eindresultaat te bereiken. Onze kerncompetenties zijn verdeeld in 8 domeinen. Ontdek onze kerncompetenties.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Luc De Muynck

Luc De Muynck

Managing partner Business Consulting

Contact