Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Philippe Craninx
Of het nu gaat om een internationale overname, de verkoop van uw KMO of een complexe financiële operatie: ons team begeleidt u persoonlijk en deskundig. Daarbij integreren we alle nodige competenties met slechts één doel, nl. de succesvolle realisatie van uw strategische beslissing.Philippe Craninx Managing Partner Corporate Finance

Gespecialiseerd advies en begeleiding op maat

Wil u uw onderneming uitbreiden of een ander bedrijf overnemen? Bent u op zoek naar extra kapitaal om uw plannen uit te voeren of uw groei te versnellen? Of misschien wenst u begeleiding bij de verkoop van uw eigen bedrijf? Welke de strategische uitdaging ook is, u mag erop rekenen dat Moore Corporate Finance klaarstaat om u te helpen.

Onze procesmatige aanpak is steeds op maat van uw specifieke situatie en koppelt de nodige inzet en ervaring met sterke financiële, fiscale en juridische kennis. We bekijken uw vraagstuk vanuit een 360° oogpunt, wat een strategische en operationele dimensie geeft aan onze werkwijze. Tenslotte opent ons internationaal netwerk de nodige deuren.

Vanzelfsprekend werken we steeds in alle discretie en in team met uw andere adviseurs. Complexe overname- en investeringsprojecten maken wij mogelijk, samen met u.

Het beste van twee werelden

Moore Corporate Finance biedt u de inzet en flexibiliteit van een boetiek gecombineerd met de kracht en kennis van een geïntegreerde financiële consultant. Vergis u niet: onze expertise en wereldwijde aanwezigheid is vergelijkbaar met die van de grootste spelers. Maar we zijn bewust kleiner en gespecialiseerder: dat maakt ons wendbaar en geeft ons meer ruimte om te ondernemen, samen met u.

Onze 360° aanpak maakt dat we elke vraag kaderen in de bredere context van uw onderneming en haar omgevingsfactoren. Dat doen we met respect voor uw gebruikelijke adviseurs en in samenwerking met hen. Bovendien kan u rekenen op de bredere dienstverlening van Moore Belgium, wanneer nodig. Daarbij bent u steeds zeker van 100% confidentialiteit en focus.

Wat krijgt u van ons?

  • Kennis van zaken zowel bij fusies & overnames als bij het aantrekken of structureren van kapitaal
  • Gedreven specialisten in een dynamische structuur
  • 360° aanpak met oog voor de bredere context van uw bedrijf
  • 100% confidentialiteit zonder risico op belangenconflicten
  • Inzet, flexibiliteit en respect zijn onze waarden

Erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Moore Corporate Finance is geaccrediteerd als dienstverlener voor de kmo-portefeuille (Erkenningsnummer: DV.A109214).

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Van de kmo-portefeuille krijgt u- als ondernemer- financiële steun wanneer u gebruik maakt van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Een kleine onderneming kan van 30% steun genieten, een middelgrote onderneming krijgt 20% steun.

Succesverhalen

Castelein Sealants
Overname Crossport

Neem contact op met één van onze experten

Philippe Craninx

Philippe Craninx

Managing Partner Corporate Finance

Contact
Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Corporate Finance iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!