Overslaan en naar de inhoud gaan

Debt &
Equity Funding

Een financieringstraject op maat

Financiering is cruciaal in elke levensfase van uw vennootschap: voor de groei van uw bedrijf, of wanneer u wil overnemen of uitbreiden, maar ook als u nood hebt aan een schuldherschikking of een herstelplan. Ongeacht in welke fase u zit, het loont om een expert bij de hand te hebben om u de juiste begeleiding te bieden die werkt voor uw onderneming.

Meer zelfs, het Moore Corporate Finance team kan door de juiste mix van goed gestructureerde financiering ook uw competitief voordeel versterken! Als bronnen denkt u namelijk uiteraard aan eigen vermogen en schuldfinanciering, maar wist u dat er ook interessante tussenvormen bestaan? Bij montage speelt niet alleen de kostprijs, maar ook risicobeheersing, verwachte cashflow, flexibiliteit enz. Wij zorgen ervoor dat u alle mogelijke opties correct kan benutten.

Hoe gaan wij te werk?

Onze specialisatie Debt & Equity Funding begeleidt u bij het aantrekken en structureren van kapitaal, staat u bij tijdens gesprekken met uw financiers en geeft advies tot en met de complete realisatie van uw project. Om ervoor te zorgen dat we optimaal advies kunnen aanleveren, pakken we financieringstrajecten steeds aan volgens onze beproefde methodologie. Na een complete quick scan van uw onderneming, creëren we een aanpak op maat van uw onderneming.

Neem contact op met één van onze experten

Philippe Craninx

Philippe Craninx

Managing Partner Corporate Finance

Contact
Wim Ost

Wim Ost

Partner Corporate Finance | Debt & Equity Funding

Contact