Overslaan en naar de inhoud gaan

Mid-market M&A

Een echte specialist aan uw zijde

Zoekt u schaalvergroting over de grenzen heen? Zoekt u overnames of een overnemer in het buitenland? Wilt u deelnemen aan een internationale consolidatie? Zulke vragen zijn alleen bestemd voor ondernemers die in een heel andere divisie wensen te spelen en zijn daarom niet zomaar te beantwoorden. Er zijn allerlei formele en zelfs informele regels die u moet kennen om hier succes te boeken.

Daarom raden wij aan om naar de antwoorden te zoeken met ons aan uw zijde. Gespecialiseerd als we zijn in net dát soort vragen, kunnen we u stap voor stap doorheen het hele proces loodsen. We zijn immers ook steeds op de hoogte van de nieuwste strategische trends in verscheidene sectoren, waardoor we een uiterst interessant inzicht kunnen bieden in de laatste ontwikkelingen op het vlak van waardering en financiële montage. Precies wat u nodig hebt!

Lokale aanpak in een globale omgeving

Wij zijn een van de oprichters van Moore Global Corporate Finance (GCF), een toegewijd grensoverschrijdend team van negen Moore Global M&A entiteiten, dat middelgrote en snelgroeiende bedrijven bedient. GCF biedt het volledige scala aan zakelijke financiële diensten, van het adviseren van M&A transacties en transaction services (due diligence & integratie) tot waarderingen en financiering van uw passief.

Voor meer informatie over ons netwerk, onze transacties en expertise kan u onze Moore Global Corporate Finance site bezoeken of rechtstreeks contact opnemen met onze experten hieronder vermeld.

Neem contact op met één van onze experten

Danny Achten

Danny Achten

Partner Corporate Finance | Mid-market M&A

Contact
Philippe Craninx

Philippe Craninx

Managing Partner Corporate Finance

Contact
Michaël Schellekens

Michaël Schellekens

Partner Corporate Finance | Mid-market M&A

Contact
Wout Haesebrouck

Wout Haesebrouck

Director Corporate Finance

Contact