Overslaan en naar de inhoud gaan

Shareholder
Advisory

Maak van een kantelmoment uw succesmoment

Als aandeelhouder wordt u vaak geconfronteerd met specifieke problemen. Soms in het kader van een herschikking van het aandeelhouderschap, soms in het kader van uiteenlopende visies op strategie, soms zijn er nog andere ontwikkelingen… Af en toe zelfs omdat verschillende visies of omstandigheden tot een conflict leiden.

Om zulke cruciale kantelmomenten in goede banen te leiden, kan Shareholder Advisory van Moore Belgium uw ideale adviseur zijn.

Samen naar een plan van aanpak

In een eerste fase zoeken we altijd naar het juiste inzicht in uw eigen (familiale) doelstellingen, wat die van de andere betrokkenen zijn en verder ook naar wat het bedrijf precies nodig heeft voor een succesvolle toekomst. Daarbij wordt gezocht naar eventuele alternatieven die overwogen kunnen worden.

Rekening houdend met uw verwachtingen en wat de mogelijkheden precies zijn, stippelen we samen een traject uit met een concreet plan van aanpak. Niet alleen dat, maar we begeleiden u ook met de realisatie van dat plan, opdat u er gerust in kan zijn dat u de juiste stappen onderneemt.

Neem contact op met één van onze experten

Philippe Craninx

Philippe Craninx

Managing Partner Corporate Finance

Contact