Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Sonja Vancrayenest.jpg
Bij Moore geloven we dat we uw organisatie kunnen uitdagen en ondersteunen om te durven innoveren en zo toegevoegde waarde te creëren voor uw onderneming en de regio. Wij combineren onze knowhow op vlak van subsidies met kennis van de sector en inzicht in de arbeidsmarkt om organisaties en bedrijven in Europa te helpen financiering te verwerven om hun strategische innovatieprojecten te realiseren.Sonja Vancrayenest

Uw subsidie

Innovatie is de levensader van onze economie. De juiste financiële middelen kunnen de druk op uw organisatie wegnemen en een financiële buffer creëren om middelen vrij te maken voor innovatie. Verschillende subsidieprogramma’s vanuit de regio’s  (Vlaanderen, Wallonië, Brussel), België en de EU kunnen u de financiële steun bieden die u nodig hebt om op uw eigen tempo te groeien en uw innovatieve ideeën te verwezenlijken. 

Subsidies bieden niet alleen financiële steun, maar helpen ook uw onderzoek en/of ontwikkelingsactiviteiten door het structureel opbouwen van vaardigheden en kennis.  Ze kunnen u in contact brengen met een netwerk van gelijkgestemde onderzoekers, innovators of ondernemers. Subsidieprogramma’s bieden ook fora voor samenwerking met partners of onderzoeksinstellingen, wat uw innovatievermogen kan stimuleren.

De weg naar financiering kan lang en ingewikkeld zijn. Vertrouw op Moore als uw gids op die reis. 

Onze persoonlijke hands-on aanpak

Wij kunnen uw gids zijn tijdens het volledige subsidietraject. 

  • Vergroot uw kans op succes. Moore detecteert het juiste subsidieprogramma voor uw projectidee  Wij helpen u om uw weg te vinden in de complexe subsidiewereld en geven u strategisch advies over de haalbaarheid en kosten/baten van een subsidietraject. Daarnaast stellen wij de inhoud van uw project en uw projectplan ter discussie om een aanvraagdossier van hoge kwaliteit op te bouwen dat zich zal onderscheiden van dat van uw concurrenten.
  • Bespaar tijd. Een overtuigende subsidieaanvraag schrijven is tijdrovend. Dankzij Moore's systematische aanpak bespaart u tijd en wordt uw aanvraag tijdig opgeleverd, met de hoogste kans op succes. Ook het administratieve en financiële beheer van toegekende subsidies kan veeleisend zijn. Ons team van experten ondersteunt u ook tijdens deze fase om uw subsidies daadwerkelijk te verwerven. 
  • U houdt de focus op de realisatie van uw project. Het succes van zowel de subsidieaanvraag als het beheer van het gesubsidieerd project hangt af van hoe goed u de details kan bijhouden en tegelijkertijd voeling kunt houden met het grotere geheel, het algemene doel en de strategie. Die combinatie kan overweldigend lijken, vooral wanneer u een strikte deadline nadert. Moore helpt u om deze last te verlichten. Wij geven richting, zodat u zich kunt richten op het eigenlijke project, terwijl wij ons concentreren op de subsidie gerelateerde aspecten en technische details. 

Hoe werken wij? 

Van het identificeren van financieringsmogelijkheden voor uw subsidie over het coördineren en schrijven van de aanvraag tot het beheren van uw gesubsidieerd project: onze systematische bewezen aanpak is uw zekerste weg naar het beste resultaat. Lees meer over onze methodiek 

Methodiek


 

Sectoren

Ons ervaren, multidisciplinaire team is goed geplaatst om een gevarieerd klantenbestand te bedienen.

Wij hebben onze klanten in talrijke sectoren met succes ondersteund, zoals:

 

Enkele cijfers

250

Jaarlijks gemiddeld aantal klanten

143

Gecombineerde jaren subsidie-ervaring

€ 425M

Totaal toegekende subsidies voor onze klanten tot nu toe

97%

Slaagkansenpercentage regionale steun

Ontdek onze klanten

Biocartis
EBA
Agidens
Moderna

Neem contact op met één van onze experten

Sonja Vancrayenest.jpg

Sonja Vancrayenest

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact
Kelly-Jayne Aylward

Kelly-Jayne Aylward

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact