Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Sonja Vancrayenest.jpg
Bij Moore Grants & Incentives zorgen we er voor dat ondernemers en onderzoekers de financiële ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen. Ons team van experts combineert ervaring in grants (subsidies) en incentives (fiscale gunstmaatregelen) met up-to-date kennis over innovatie en sectortrends om uw subsidieaanvragen en projecten een extra kwaliteitsimpuls te geven. Wij werken nauw met u samen als onderdeel van uw team om de effectiviteit van uw subsidieportefeuille te versterken, waarbij onze professionaliteit en vertrouwen centraal staan.
Sonja Vancrayenest Managing Partner Moore Grants & Incentives

Wat zijn Grants & Incentives?

Innovatie, onderzoek en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers gericht op het verbeteren van het industriële concurrentievermogen, het stimuleren van economische groei en het transformeren van samenlevingen om de levensstandaard te verhogen.

Niet-verwaterende financieringsmogelijkheden, zoals subsidies en fiscale gunstmaatregelen van de overheid, bieden bedrijven toegang tot financiële middelen zonder dat daarvoor eigen vermogen van de onderneming als pasmunt (deels) moet worden vrijgegeven. Hoewel bij niet-verwaterende financiering het eigendom van het bedrijf niet wordt weggegeven, is het belangrijk op te merken dat er voorwaarden worden gesteld om van de middelen te genieten, zoals  rapportageverplichtingen en beperkingen op het gebruik van de middelen.

Of u nu een nieuw project wilt lanceren, innovatie in uw sector wilt stimuleren of duurzaamheid wilt bevorderen, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw groei kunnen ondersteunen.

Hoe werken wij?

Grants & Incentives - way of working

Voor subsidies (Grants) strekt ons dienstenaanbod zich uit over het gehele subsidietraject. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om uitgebreide ondersteuning te bieden, of u nu hulp nodig heeft voor het volledige subsidieaanvraagproces of alleen voor een specifieke fase. Wij bieden een beproefde aanpak die even goed werkt voor individuele projecten of in-house consultancy (Grants as a Service), met een gestructureerde methodologie die is toegespitst op de ondersteuning van bedrijven met intensieve O&O- en innovatieactiviteiten of een grote subsidieportefeuille.

 • subsidieprogramma's screenen om de juiste opportuniteiten voor uw project te identificeren en te definiëren
 • het algemene aanvraagproces voor u plannen en coördineren en, indien relevant, een vlotte samenwerking met partners faciliteren
 • de inhoud van het projectvoorstel ontwerpen, ontwikkelen en verrijken door de juiste vragen te stellen en te brainstormen dankzij onze technische expertise en achtergrond
 • een voorstel van hoge kwaliteit uitwerken, schrijven en indienen met optimale kansen op succes
 • de onderhandelingen over subsidieovereenkomsten ondersteunen, afhankelijk van de door de betreffende subsidiërende overheid gestelde eisen
 • het plannen en coördineren van de activiteiten op het gebied van subsidiebeheer en rapportage
 • het ondersteunen van de follow-up van deliverables en documentatie om ervoor te zorgen dat de subsidie voldoet aan de eisen voor rapportage, controles en audits.

Voor fiscale gunstmaatregelen is onze aanpak vergelijkbaar:

 • uw bedrijfsactiviteiten screenen om uw mogelijkheden voor belastingclaims te identificeren
 • de aanvraagprocedure plannen en de technische en financiële haalbaarheid beoordelen
 • uitwerken, schrijven en indienen van de aanvraag
 • ondersteuning en controle van de naleving van de belastingclaim en assistentie bij audits.
Ons klanten service team

Wij zijn een team van ervaren consultants die uitzonderlijke resultaten leveren om uw groei te bevorderen. Ons multidisciplinair team van specialisten bieden oplossingen op maat voor uw unieke behoeften, met wetenschappelijke en technische expertise, projectmanagementvaardigheden en commercieel inzicht. Onze aanpak is gebaseerd op teamwerk en vertrouwen, zowel met u als binnen ons team. Wij geloven dat we door samen te werken betere resultaten kunnen bereiken en kunnen delen in het collectieve succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en samen aan een betere toekomst kunnen bouwen.

Ontdek onze klanten

Biocartis
EBA
Agidens
Moderna
Teo
Ipee
Azalea Vision
Spectricity

Neem contact op met één van onze experten

Kelly-Jayne Aylward

Kelly-Jayne Aylward, PhD

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact
Sonja Vancrayenest.jpg

Sonja Vancrayenest

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact