Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain Systems & Performance

Data gedreven Supply Chains spelen sneller en daadkrachtiger in op de dynamiek van de globale markt. Met uw ERP als ruggengraat, aangevuld met nieuwe realtime inzichten over wat er gebeurt in het veld, wordt informatie over voorraden en bestellingen vlot uitgewisseld waardoor u er sneller kan schakelen.

Planning & Scheduling Systems

Dichtvouwen

Openvouwen

Advanced Planning- en Scheduling software (APS) helpt u de juiste productie- en bevoorradingsbeslissingen te maken. De meest complexe situaties worden doeltreffend geanalyseerd en heldere planning wordt in actie omgezet.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We definiëren de business requirements en selecteren na analyse het beste APS-systeem voor uw bedrijf.
 • We ondersteunen u bij de implementatie en documenteren uw bedrijfsprocessen.
 • We voorzien training en begeleiding op het vlak van change management.
 • Ook na de go live bieden we de nodige ondersteuning.

 

ERP adoption & Logistical Streamlining

Dichtvouwen

Openvouwen

Snelle businessveranderingen, datakwaliteit, versnipperde systeemkennis… Vaak is het een uitdaging om uw ERP-systeem te aligneren met de dynamiek van de operationele werkvloer. Moore helpt u alles te documenteren, stroomlijnen en integreren zodat uw Supply Chain processen optimaal lopen.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We helpen uw ERP-processen te documenteren die het algemeen kader vormen voor uw operationeel aankoopbeleid, uw productieprocessen en uw logistieke operaties.
 • We stroomlijnen uw ERP-gebruik zodat uw verschillende afdelingen als één machine werken.
 • Door gerichte training verhogen wij het kennisniveau over de logistieke werkmethodes van uw ERP-oplossing.
 • We verduidelijken de ERP-processen waardoor het voor uw supply Chain teams een betrouwbare informatiebron wordt.
 • We brengen functionele verbeteringen aan uw ERP-systeem aan zodat het uw Supply Chain objectieven echt kan ondersteunen.

 

Warehouse Management Software

Dichtvouwen

Openvouwen

Warehouse Managementsoftware helpt u de activiteiten van uw magazijn of distributiecentrum en de logistieke processen binnen uw magazijnfaciliteiten beter te beheren en coördineren.

Wat mag u van ons verwachten?
 • Wij ondersteunen bij het inventariseren van uw specifieke magazijnbehoeften en helpen u bij de selectie van de juiste software.
 • We nemen de volledige coördinatie op ons voor een succesvolle implementatie en naadloze integratie van de software, inclusief ontwerp, testing en training.
Supply Chain Performance & Metrics – SCOR

Dichtvouwen

Openvouwen

Supply Chain prestatiemeting zorgt voor controle over de 4 kritische Supply Chain domeinen: planning, sourcing, productie en logistiek. Geïnspireerd door SCOR-standaarden, helpen we u met het ontwerp en de ontwikkeling van een krachtige set controletools om uw Supply Chain prestaties te sturen en te controleren.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We definiëren strategische, tactische en operationele metrics geïnspireerd op SCOR-standaarden en intergreren die in een Supply Chain balanced scorecard model.
 • We bieden technische bijstand voor het voeden van het data warehouse en geautomatiseerde visuele rapporten door het gebruik van Business Intelligence-software.
Digital Twins, Supply Chain Analytics & Control Towers

Dichtvouwen

Openvouwen

Een data gedreven Supply Chain bezorgt u realtime inzichten in wat er gebeurt in het veld. Informatie over voorraden en bestellingen wordt sneller uitgewisseld, waardoor u er beter en daadkrachtiger kan op inspelen.

Wat mag u van ons verwachten?
 • We ontwikkelen een digital Supply Chain roadmap en stellen een data governanceplan op zodat u beschikt over goede data kwaliteit.
 • Digital Twins en Control Towers zorgen voor een scherper inzicht door realtime updates van wat zich in uw waardeketen afspeelt. Zo kan u sneller de juiste beslissingen nemen.
 • We helpen u bij de bouw van een digitale Supply Chain die niet alleen uw eigen databronnen koppelt, maar ook een brug slaat naar de waardeketen van klanten en externe partners. Dankzij automatisering verhoogt u aanzienlijk de efficiëntie.

Wij kennen uw sector

Dankzij onze grondige marktkennis in diverse sectoren zijn wij vertrouwd met de uitdagingen waar u mee te maken hebt, vandaag en morgen.

Succesverhalen

Fluvius Logo
Volvo
Customer Business ANONIEM_320x200.png
Customer case

Neem contact op met één van onze experten

Joël Wijns

Joël Wijns

supply chain; sector life science

Contact
Luc De Muynck

Luc De Muynck

Supply chain; sector industry

Contact
Bob Swaegers

Bob Swaegers

supply chain; sector life science

Contact
Roel Segers

Roel Segers

supply chain; sector life science

Contact
Arnout De Temmerman

Arnout De Temmerman

supply chain; sector life science

Contact
Frederik Van Lokeren

Frederik Van Lokeren

supply chain; sector life science

Contact

We doen meer dan IT Systems & Performance

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!