Overslaan en naar de inhoud gaan

Commissaris
mandaat

Uw aanspreekpunt van A tot Z

Als grote onderneming of vereniging bent u bij wet verplicht om een commissaris aan te stellen, die verslag uitbrengt aan de algemene vergadering over de jaarrekening. Het Moore team controleert de jaarrekening(en) van uw onderneming(en) en andere financiële informatie, om dat vervolgens te bundelen in één commissarisverslag. Zo hebt u een getrouw beeld van de financiële situatie van uw organisatie.

Maar wij bieden u graag meer aan dan wat bij wet verplicht is. Als vaste partner en aanspreekpunt van A tot Z kan u rekenen op een vlottere audit en tijdige rapportering. Ons doel is dan ook om u zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden vanuit onze controlewerkzaamheden: we luisteren naar uw ideeën, we wijzen enige pijnpunten aan en we helpen u om steeds onderscheidend en relevant te blijven in een snel evoluerende business.

Een samenwerking op maat van uw bedrijf

Onze eigen passie voor ondernemen drijft ons als team om u steeds het juiste advies te geven op maat van uw visie op de toekomst. Daarom mag u rekenen op het volgende:

  • Een ervaren en stabiel team met een multidisciplinaire aanpak
  • Wij groeien graag met u mee, zelfs tot over de grenzen heen
  • We zijn uw partner: persoonlijk, no-nonsense en pragmatisch

Neem contact op met één van onze experten

Johan Van Mieghem

Johan Van Mieghem

Managing Partner Audit

Contact