Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategic Implementation

Een strategische implementatie omvat de concrete acties die u koppelt aan uw strategie om ze te realiseren. Uw volledige organisatie moet daarbij betrokken worden. Bij Moore delen we uw passie voor ondernemen en staan u daar graag in bij. Samen stellen we uw ambitie scherp en koppelen daar een haalbaar businessplan aan.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Wij helpen u een doelgericht strategisch plan uit te tekenen, in een samenhangend geheel van commerciële, financiële, procesmatige en mensgerichte aspecten,  zodat uw organisatie klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.
  • We maken de vertaalslag van strategie naar tactisch en operationeel plan. Dankzij actiepunten op korte en lange termijn, met de nodige opvolging, tekenen we het pad uit om uw vooropgestelde doelen ook effectief te bereiken.
  • We stellen een Strategische Scorecard op die kan worden doorvertaald naar SMART doelstellingen voor al uw teams en afdelingen.
  • U mag rekenen op training, coaching en opvolging doorheen uw volledige traject. Regelmatig koppelen we vanuit de realiteit terug naar uw strategische doelstellingen.

Succesverhalen

Artes Logo
POM Logo
Hoorcentrum aerts Logo
OPZ Geel Logo
Customer Business ANONIEM_320x200.png

Neem contact op met één van onze experten

Joris VandenBerghe

Joris VandenBerghe

bedrijfstransformatie; sector energy

Contact
Johan Vanbrabant

Johan Vanbrabant

strategie & implementatie; sector energy

Contact
Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Contact

We doen meer dan Strategic Implementation

Ontdek ook onze andere diensten

Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Business Consulting iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!