Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain
Services

Diensten

Een vlot lopende logistieke keten is van groot belang voor elk bedrijf!

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van de stroom van goederen en diensten en de daarbij horende uitwisseling van informatie doorheen een netwerk van leveranciers en logistieke partners tot en met de eindklant. In de huidige geglobaliseerde economie, is supply chain management dan ook een vak apart geworden dat in groeiende mate bijdraagt tot het succes van heel wat bedrijven.

Denk aan het zo efficiënt mogelijk inzetten van het hele logistieke apparaat (transport, productie, warehousing, aankoop en voorraadbeheer) in functie van de vraag van de klant, vandaag én morgen. Heel wat processen dus, die goed op mekaar moeten worden afgestemd.

Het streefdoel van Supply Chain leiders, is dus het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van deze evenwichtsoefening, zodat middelen optimaal worden aangewend in functie van de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Moore Supply Chain Services, ondersteunt bedrijven bij het realiseren van een performante logistieke organisatie. Door ons unieke, jarenlange partnership met APICS en SCOR (de voornaamste globale Supply Chain Instituten), is Moore in staat u te helpen bij de meest uiteenlopende supply chain uitdagingen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • ​​​​​Sales & Operations Planning:met een uitgekiende S&OP aanpak, stemt u vraag & aanbod planmatig en structureel op elkaar af. Wat ons betreft, de beste manier om blijvende, sterke bedrijfsresultaten neer te zetten, met een uitgebalanceerde inzet van middelen en voorraden doorheen de logistieke waardeketen.
  • Supply Chain Talent & Staffing: reken op onze Supply Chain professionals om u tijdelijk, hands-on te ondersteunen in het hart van uw operaties : logistieke coördinatie, productie planning, voorraadbeheer, aankoop en customer service.
  • Supply Chain Planning Systemen: geïntegreerde planningtools helpen uw planners bij het maken van de juiste productie- en bevoorradingsbeslissingen. De meest complexe situaties worden doeltreffend geanalyseerd en heldere planning wordt in actie omgezet.
  • Supply Chain Process Excellence:  process-gedreven Supply Chains zijn wendbaar en ze ondersteunen de business beter, met minder operationele verliezen én een betere service naar de klant toe.
  • Voorraad Optimalisatie: met  juiste analytische tools en een bewezen aanpak, helpen wij u om uw voorraadbeheer te optimaliseren. Een beter business resultaat halen, door het heel gericht inzetten van middelen.
  • Digitale Supply Chain: zet in op data in uw Supply Chain. Met onze geïntegreerde aanpak helpen wij u om een data-gedreven Supply Chain op te zetten. De technologie bezorgt u real-time inzichten in wat er gebeurt in het veld. Informatie over voorraden en bestellingen wordt sneller uitgewisseld, waardoor u er sneller en daadkrachtiger kan op inspelen.
  • Supply Network Design and Logistics Optimization: een optimaal distributienetwerk zorgt voor een betere service naar uw klanten toe aan lagere logistieke kosten. We begeleiden u bij de analyse, het ontwerp en de implementatie, maar optimaliseren ook de inrichting en de stromen in uw interne productie-units en magazijnen.

Experts in diverse domeinen en sectoren staan voor u klaar. Onze kerncompetenties zijn verdeeld in 8 domeinen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen. Per sector staat een toegewijd team voor u klaar. Ontdek onze klanten.

Neem contact op met één van onze experten

Joël Wijns

Joël Wijns

supply chain; sector life science

Contact