Overslaan en naar de inhoud gaan

Moore Public

Q&A maakt nu deel uit van Moore Belgium onder de vlag van Moore Public.

De vergelijking tussen de overheidssector en de bedrijfswereld is nooit veraf. Tegenwoordig zien we dat de publieke sector vol enthousiasme op het pad van vernieuwing is gestapt en duidelijk bezig is met het professionaliseren van haar instellingen. En laten we eerlijk zijn, als het gaat om veranderingen en vernieuwingen, kan de frisse blik van een externe expert een wereld van verschil maken.

Consultancy voor de publieke sector

Moore Public richt zich tot kleine en grote spelers in de publieke sector. Overheidsinstellingen staan steeds voor complexere uitdagingen om in de wereld van vandaag burgers vlot toegang te geven tot betrouwbare diensten. Om deze uitdagingen aan te pakken, zijn talent, ervaring en kennis over verschillende disciplines nodig.

Als overheidsdienst hebt u niet voor elk vakgebied de juiste expertise in huis, wat logisch is. Het is op dit punt dat Moore Public het verschil maakt. U kan niet alleen rekenen op een toegewijd team van experten die de publieke sector door en door kennen en aanvoelen, maar ook op de rijke kennis en ervaring die Moore heeft opgebouwd binnen accountancy, audit, fiscaliteit, juridisch en financieel advies, subsidies en consulting. Het is juist die combinatie van expertises die uw overheidsorganisatie vooruit laat gaan. 

Diensten

Als overheidsorganisatie kan u bij ons terecht voor een brede dienstverlening. We ondersteunen u op het vlak van:

  • Financiën, fiscaliteit en accountancy: we ondersteunen overheidsdiensten in alles wat te maken heeft met controle, afsluiting en rapportering van de boekhouding, strategische planning en budgettering, financiële audit en forensisch onderzoek, financiële rapportering, interim-opdrachten, …
  • Beleidsplanning: we ondersteunen bij de opmaak van de omgevingsanalyse als basis voor het strategisch beleidsplan en het meerjarenplan.
  • Administratieve organisatie en interne controle: we helpen overheidsorganisaties op het gebied van risicoanalyse en -management, procesanalyse en -optimalisatie, organisatiebeheersing en het opmaken van interne controlesystemen, interne audit, SWOT-analyses, …
  • Interne en externe verzelfstandiging: we begeleiden u bij interne en externe verzelfstandiging. Dit gaat van ondersteuning bij de oprichting tot de implementatie en exploitatie.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op met één van onze experten

Marc Maebe

Marc Maebe

Managing Partner Moore Public

Contact
Marc Goossens

Marc Goossens

Managing Partner Moore Public

Contact