Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Uitdagingen publieke sector

De opdracht van overheden en publieke organisaties en zeker ook de uitvoering daarvan is continu aan verandering onderhevig en vandaag is onzekerheid troef. De klant, zowel de burger als de onderneming, heeft bovendien steeds hogere verwachtingen van de overheid. Diezelfde klant is ook steeds mondiger en stelt alles in vraag.

Verder is er het gegeven dat door de besparingen en de begrotingsuitdagingen er een krimpend personeelsbestand is en een druk op de uitgaven.

Een moderne publieke overheid is in staat om in deze onzekere omgeving kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren via moderne digitale systemen en hiervoor competente en gemotiveerde medewerkers aan te trekken en te behouden.

Externe uitdagingen zien en de interne antwoorden hierop anticipatief formuleren, uitwerken en implementeren is de sleutel van een toekomstbestendige, adaptieve en performante organisatie.

Uw betrouwbare compagnon

Als ervaren organisatie-architect begeleidt Moore Public actoren in de publieke sector richting succesvolle realisaties van verbeter- & transformatietrajecten .  Samen maken we het plan om vervolgens als betrouwbare compagnon de route mee te waken  over realisatie en implementatie. We doen dit gedreven en op basis van een gedegen theoretische kennis gekoppeld aan een ruime ervaring met wat wel en niet werkt. We doen dit met begeestering om mensen mee te krijgen, dus met respect, warmte en humor. We doen dit ook met scherpte en zin voor verantwoordelijkheid. Dit alles met een leiderschapsstijl voor ogen die aansluit bij hedendaagse maatschappelijke tendensen.

Neem contact op met één van onze experten

Dries Sel

Dries Sel

Partner Moore Public

Contact
Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Contact
Marc Maebe

Marc Maebe

Managing Partner Moore Public

Contact