Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Uitdagingen publieke sector

De opdracht van overheden en publieke organisaties is meestal duidelijk. De zorg is echter hoe deze te vertalen naar een performante organisatie in onze complexe samenleving. Zo dienen ondernemingen en burgers vlot toegang te geven tot betrouwbare duurzame diensten, competente, gemotiveerde medewerkers aan boord te houden of nieuwe aan te trekken en dit binnen beperkte budgetten.

Overheidsinstellingen en organisaties met een publieke opdracht worden geconfronteerd met complexe en paradoxale uitdagingen waaraan ze zich dienen aan te passen. Bij ongewijzigd beleid dreigt het overheidstekort de komende jaren verder te ontsporen.

Het transformeren tot toekomstbestendige organisaties impliceert structurele antwoorden op zowel de interne als externe uitdagingen en op de huidige tijdsgeest die zowel door burgers, klanten en gebruikers, als door organisaties en hun medewerkers, als onzeker, ambigu, fragiel en non-lineair wordt ervaren. Ook de transitie naar betere digitale dienstverlening op de meest efficiënte, klantvriendelijke en duurzame manier, is onderdeel van deze nieuwe visie.

Uw betrouwbare compagnon richting een performante organisatie

Als ervaren organisatie-architect begeleidt Moore Public actoren in de publieke sector richting succesvolle realisaties van verbeter- & transformatietrajecten.  Samen maken we het plan om vervolgens als betrouwbare compagnon de route mee te waken over realisatie en implementatie.

Neem contact op met één van onze experten

Marc Maebe

Marc Maebe

Managing Partner Moore Public

Contact
Marc Goossens

Marc Goossens

Managing Partner Moore Public

Contact