Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Johan Van Mieghem
Onze experten bieden steeds een pragmatische aanpak en correcte begeleiding. We streven er dan ook naar om een partnership te vormen op lange termijn, dat gebaseerd is op gespecialiseerde kennis en wederzijds vertrouwen.Johan Van Mieghem

Vind uw ideale sparringpartner

Het Audit team van Moore staat bekend als onafhankelijke auditor en erkende bedrijfsrevisor. Dat betekent dat we volledig in staat zijn om een correct en betrouwbaar auditverslag van uw onderneming te bezorgen, een verslag dat voor alle stakeholders duidelijke inzichten geeft over uw financiële positie en uw toekomstpotentieel.

Maar bovenop onze expertise kiezen we er bij Moore voor om een stap verder te gaan voor uw onderneming: wij gaan steevast voor een lange termijn-relatie, zodat we met al onze kennis & ervaring vanuit andere sectoren kunnen fungeren als uw ideale sparringpartner. Zo denken we proactief mee met uw bedrijf en waar u naartoe wil, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren in uw beslissingen.

Innovatief en internationaal

Ons team van specialisten staat voor u klaar om grote hoeveelheden nieuwe data slim te verwerken en te interpreteren. Dat doen we met behulp van onze auditaanpak die belangrijke uitdagingen en opportuniteiten vooropstelt, rekening houdend met de digitalisering van de ondernemingswereld. Zo hebben de International Standards on Auditing (ISA’s) geen geheimen voor ons en kunnen we de audit van uw organisatie correct uitvoeren met oog op de toekomst.

Als extra voordeel van ons Audit team, kan u erop rekenen dat onze ervaren auditors verschillende expertises integreren in een pragmatische auditaanpak voor uw onderneming. Indien nodig worden ze bijgestaan door experten vanuit andere business units bij Moore. En als dat nog niet voldoende is, is er nog ons uitgebreide, internationale Moore netwerk. Zelfs over de landsgrenzen heen kunnen we u veilig en correct begeleiden op uw route.

Waarom op ons vertrouwen?

  • Een team van zeer ervaren en betrouwbare auditors
  • Expertise in verscheidene sectoren en verschillende velden
  • Een auditaanpak die klaar is voor de toekomst
  • Het internationaal netwerk van Moore tot uw dienst
  • Uw ideale sparringpartner op lange termijn

Neem contact op met één van onze experten

Johan Van Mieghem

Johan Van Mieghem

Managing Partner Audit

Contact
Word jij ook een true companion?

Is de wereld van Audit iets voor jou? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een echte impact kan hebben op de organisatie?

Neem zeker een kijkje in onze vacatures en laat vooral van je horen!