Overslaan en naar de inhoud gaan
#Tax & Legal #Fiscaliteit #Verkiezingen

Podcastreeks: Moore Tax Talks!

donderdag 25/04/2024
Moore Tax Talks

Met de verkiezingen in aantocht hebt u als ondernemer vast vragen over hoe de toekomst van onze fiscaliteit er zal uitzien. Als uw compagnon de route begrijpen we deze bezorgdheid. Daarom lanceren we vandaag 'Moore Tax Talks', een podcastreeks waarin we in gesprek gaan met zeven Vlaamse politieke partijen, zodat u geïnformeerd naar de stembus kan trekken.

Fiscaliteit raakt aan de kern van onze samenleving. Het bepaalt hoe we onze middelen verdelen, welke diensten we kunnen leveren, en welke lasten we dragen. Maar het is meer dan alleen cijfers op een belastingaangifte. Het gaat over rechtvaardigheid, efficiëntie en eerlijkheid. Fiscaliteit kan zorgen voor de balans tussen geven en nemen; wie betaalt, wie krijgt. Geen wonder dus dat de fiscale strijd zich afspeelt op het kruispunt van de verschillende politieke ideologieën. Maar hoe kijken de verschillende politieke partijen naar onze fiscale toekomst? Wij gingen voor u op zoek naar de antwoorden. 

Wekelijks een andere politieke partij aan het woord

Zeven weken lang geniet u wekelijks van een nieuwe aflevering van ‘Moore Tax Talks’, waarin telkens een andere Vlaamse politieke partij te gast is in onze studio.

Verken de verschillende standpunten over verschillende actuele fiscale thema’s, zoals:

  • Fiscale hervorming
  • Regionale belastingen
  • Digitalisering

Luister naar de podcast op Spotify:

Neem contact op met één van onze experten

Jo Roseleth

Jo Roseleth

Managing Partner Tax & Legal Services

Contact