Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance as
a Service

Wim Seynaeve
Finance as a Service is een innovatieve oplossing om financiële expertise in uw organisatie te krijgen op de momenten dat u ze nodig heeft. Steeds met een focus op vooruit kijken. Een must voor elk bedrijf met ambitie.Wim Seynaeve

Financiële expertise en advies op maat

Heeft u nog geen CFO in uw organisatie of wil u uw financieel team punctueel versterken? Is uw scale-up of groeibedrijf op zoek naar specifieke financiële expertise? Zoekt u een verfrissende blik van buitenaf om uw cijfers te vertalen naar concrete strategische inzichten voor uw business? Dan biedt de Finance as a Service-dienst van Moore een oplossing op maat.

Een flexibele formule voor alle financiële disciplines

De rendabiliteit van uw (groei)bedrijf staat of valt met een correcte boekhouding, de juiste inzichten in uw actuele cijfers en een goeie financiële forecasting. Voor vele scale-ups en groeibedrijven, maar zelfs mature bedrijven, is het onhaalbaar om al die expertise in huis te halen.

Finance as a Service is in zo’n geval uw businesspartner wanneer u die expertises nodig heeft. Onze teams gaan samen met u na wat de specifieke financiële noden zijn zodat we de uitdagingen begrijpen waar uw onderneming voor staat. Op basis daarvan brengen wij de geschikte experten aan boord om uw financiële toekomst mee vorm te geven:

  • Indien er nog geen CFO in de organisatie is, kan u deze expertise toch aan boord halen in een variabele formule. U vermijdt dus hoge vaste kosten of een complexe structuur. Wij begeleiden uw management ad hoc, projectmatig of doorlopend op deeltijdse basis.
  • Doet u een beroep op een externe accountant, maar wil u de financiële informatie omzetten in strategische inzichten voor uw raad van bestuur of mogelijke investeerders? Wij combineren de cijfers met niet-financiële informatie en zorgen dat u over de juiste dashboards en KPI’s beschikt.
  • Wil u uw financieel team tijdelijk versterken naar aanleiding van een investeringsronde, overname of het opstarten van exportactiviteiten? Via Finance as a Service huurt u onze experten in om u te begeleiden in dergelijke trajecten.

Onze flexibele dienstverlening op maat verhoogt uw slagkracht en helpt u het hoofd te bieden aan uw specifieke financiële uitdagingen. Door de ervaring van onze experten te combineren met performante digitale tools verhogen wij uw efficiëntie op een significante manier.  

Een abonnement of op afroep

Finance as a Service van Moore is uw financiële partner op de momenten wanneer u en uw team ze nodig hebben. Maak kennis met onze abonnementsformule voor operationele diensten op maat van uw groeibedrijf. Flexibiliseer de expertise die u in huis wil halen. Of zet onze experten in voor een welomlijnde opdracht, zodat u zich kan concentreren op uw business.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Wim Seynaeve

Wim Seynaeve

Managing Partner Finance as a Service

Contact

Wat onze klanten zeggen

Moore Belgium begeleidt zeer accuraat op juiste maat: professioneel doortastend in de analyse, warm menselijk begeleidend in het contact. Amongst and above.

Marc Dupain • WE MEDIA

Moore Belgium: ernst met vooral veel humor. Maar nadien hebben we onze klanten steeds beter geholpen.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium pakt de zaken proactief en interactief aan - echte Service dus met grote S, met nadruk op meedenken en vooruitdenken, en dat om probleemverhelping nadien zoveel mogelijk te vermijden.

Koen De Smet • Oneliner