Overslaan en naar de inhoud gaan

Financial Advisory

Bij Moore begrijpen we dat het pad van een ondernemer bezaaid is met cruciale momenten. Als compagnon de route staan we klaar om uw start-up, scale-up of kmo te begeleiden doorheen deze sleutelmomenten, met op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Ondersteuning op maat van uw onderneming

Het Moore-team staat paraat voor al uw vragen en zorgt ervoor dat u snel verder kunt met uw onderneming. Wij bieden o.a. de volgende services:

  • Financiële plannen en business plannen: Financiële plannen en businessplannen vormen de ruggengraat van elke succesvolle onderneming. Een waterdicht financieel plan biedt niet alleen stabiliteit, maar ook richting voor groei. Bij Moore begrijpen we het belang van gedetailleerde plannen die uw groeipotentieel maximaliseren. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het opstellen van deze plannen, waarbij we uw specifieke doelstellingen en marktomstandigheden in overweging nemen.
  • Budgetoefeningen en cashplanning: Budgetoefeningen en cashplanning spelen een cruciale rol bij het beheersen van de financiële gezondheid van uw onderneming. Door middel van nauwkeurige budgetoefeningen en cashflowplanning kunnen we samen de financiële situatie van uw bedrijf in kaart brengen en potentiële uitdagingen identificeren voordat ze zich voordoen. Bij Moore streven we ernaar om met u samen te werken aan een strategische benadering van budgettering en cashplanning, waardoor uw bedrijf veerkrachtig blijft en klaar is voor groei, zelfs in een dynamische marktomgeving. 
  • Haalbaarheidsanalyses en begeleiding bij kredietdossiers: Voordat u een belangrijke beslissing neemt, voeren wij diverse analyses uit om de haalbaarheid van uw project of investering te beoordelen. Bovendien helpen wij u bij het samenstellen van kredietdossiers en zorgen wij voor verdere begeleiding om financiering te verkrijgen.
  • Waardebepaling van ondernemingen: Het correct bepalen van de waarde van uw onderneming is van essentieel belang voor strategische besluitvorming en investeringsdoeleinden. Bij Moore beschikken we over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van waardebepaling van ondernemingen. 
  • Begeleiding van start-ups: Start-ups vormen de kern van innovatie en groei in elke economie. Bij Moore begrijpen we de uitdagingen waarmee startende ondernemers worden geconfronteerd en zijn we vastbesloten om hen te ondersteunen bij elke stap van hun ondernemersreis. Van het oprichten van uw vennootschap tot het verstrekken van financieel en fiscaal advies, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het opstartproces.
  • Begeleiding bij PMV-dossiers: Bij Moore zijn we erkende aanbrengers bij de ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV) en zijn we goed bekend met het proces om financiering te verkrijgen. Wij begeleiden u graag door dit proces, waarbij we u helpen om de benodigde stappen te zetten en de juiste strategieën toe te passen om uw financieringsdoelen te bereiken.

 

Bij Moore zijn we gepassioneerd door ondernemerschap. Heeft u nood aan ondersteuning? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.

Neem contact op met één van onze experten

Eva Pieters

Eva Pieters

Partner Finance as a Service

Contact
Valérie Merckx

Valérie Merckx

Manager Finance as a Service

Contact