Overslaan en naar de inhoud gaan

Commissarismandaat

Uw aanspreekpunt van A tot Z

Als grote onderneming of vereniging bent u bij wet verplicht om een commissaris aan te stellen, die verslag uitbrengt aan de algemene vergadering over de jaarrekening. Als commissaris van uw onderneming controleren we uw organisatie van A tot Z, met een focus op de jaarrekening(en) en andere financiële informatie. Dat bundelen we vervolgens in een commissarisverslag. Zo hebt u een getrouw beeld van de financiële situatie van uw organisatie.

Maar wij bieden u graag meer aan dan wat bij wet verplicht is. Als vaste partner en aanspreekpunt kan u rekenen op een vlotte audit en tijdige rapportering. Ons doel is dan ook om u zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden vanuit onze controlewerkzaamheden: we luisteren naar uw ideeën, we wijzen enige pijnpunten aan en we helpen u om steeds onderscheidend en relevant te blijven in een snel evoluerende business.

Daarnaast integreren we digitale tools in onze werkwijze om uw auditervaring nog efficiënter en transparanter te maken. Deze moderne aanpak, gecombineerd met onze persoonlijke betrokkenheid, zorgt ervoor dat u niet alleen voldoet aan de wettelijke verplichtingen, maar ook optimaal profiteert van de mogelijkheden die een nauwkeurige financiële analyse kan bieden voor de groei van uw organisatie.

Een samenwerking op maat van uw bedrijf

Onze eigen passie voor ondernemen drijft ons als team om u steeds het juiste advies te geven op maat van uw visie op de toekomst. Daarom mag u rekenen op het volgende:

  • Een ervaren en vast team met een multidisciplinaire aanpak.
  • Wij groeien graag met u mee, zelfs over landsgrenzen heen.
  • We zijn uw compagnon de route: persoonlijk, no-nonsense en pragmatisch.

Aandacht voor duurzaamheid (ESG)

Vandaag de dag is ESG (Environmental, Social, and Governance) van groot belang voor bedrijven. Audits spelen hierbij een belangrijke rol, bijvoorbeeld bij het opstellen van duurzaamheidsverslagen in het kader van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze audits waarborgen niet alleen transparantie maar benadrukken ook dat bedrijven, naast winst, serieus bezig zijn met duurzaamheid. Meer info over ESG vindt u ook terug op onze ESG-pagina

Neem contact op met één van onze experten

Johan Van Mieghem

Johan Van Mieghem

Managing Partner Audit

Contact