Overslaan en naar de inhoud gaan
#Tax & Legal #Business Legal #Vlaio

Onderneming overnemen of verkopen:
een goede juridische voorbereiding is het halve werk

dinsdag 09/11/2021
Onderneming overnemen of verkopen

Van 15 tot 19 november 2021 organiseert VLAIO de 'Week van de Bedrijfsoverdracht' om ondernemers aan te moedigen na te denken en te praten over bedrijfsoverdracht, maar ook om hen de kans te geven zich hierover te informeren. Moore Belgium neemt ook deel. Volg ons webinar over het overnametraject.

Voor veel ondernemers is een bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername geen alledaagse stap. Een bedrijfsoverdracht of -overname is doorgaans een lang en ingewikkeld proces, waarin een goede voorbereiding ongetwijfeld loont.

Het bepalen van de eigen (financiële en andere) doelstellingen en wensen zijn belangrijk, maar ook een goede technische voorbereiding en een plan van aanpak. Een realistische inschatting van de aan te leveren zaken, de te bespreken documenten en traditionele discussiepunten die op tafel zullen komen, maken deel uit van een goede voorbereiding.

Wat kan Moore voor u betekenen? 

Moore staat haar klanten bij in een multidsciplinaire aanpak voor de begeleiding van hun overnametraject vanuit een financieel, fiscaal en juridisch perspectief.

Moore Business Legal is gespecialiseerd in het verstrekken van beknopte en richtinggevende adviezen, uitgewerkt in leesbare contracten om een overnameavontuur tot een goed einde te brengen.

Moore Business Legalneemt u mee door de verschillende fasen van een overnametraject. Onze adviseurs staan stil bij een aantal praktische en juridische zaken waarmee best rekening wordt gehouden bij de voorbereiding van het overname- of verkoopstraject, maar ook bij besprekingen en onderhandelingen.

Webinar tijdens Week van de Bedrijfsoverdracht 

In het kader van 'Week van de Bedrijfsoverdracht' organiseren onze Moore experten een interessant webinar rond het overnametraject

Meer weten over dit topic? Neem dan op 17 november om 16u deel aan dit webinar. Inschrijven kan via deze link.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Carl Boudewyn

Carl Boudewyn

Director Tax & Legal Services

Contact
Steven Strobbe

Steven Strobbe

Director Tax & Legal Services

Contact