Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore #The Company's Companion.

Moore Stephens wordt Moore

donderdag 05/09/2019
Fietsers

Vanaf 9 september gaan we verder onder de naam “Moore”.

   

3 redenen waarom Moore Stephens nu Moore is:

 

We zetten Moore in op onze groeiplannen

Na een decennium van exponentiële omzetgroei van €8 naar 50 miljoen, hebben we de voorbije jaren sterk ingezet op consolidatie en versterking van onze structuren. Moore Belgium telt nu meer dan 400 werknemers, 10 Belgische vestigingen en een internationaal satellietkantoor in Shanghai. Vandaag zijn we dan ook klaar om onze positie als vertrouwde partner van middelgrote en grote Belgische bedrijven met familiale wortels verder uit te bouwen.

We blijven in de eerste plaats een trouwe partner of compagnon de route van onze klanten. En we kiezen resoluut voor lange termijn relaties, gevoed door onze passie voor ondernemen. Dat is de basis van ons succes en een krachtige motor voor verdere expansie. We gaan dan ook voluit voor een nieuw decennium van double digit groei!

We staan klaar voor Moore uitdagingen

Naast grote internationale spelers, worstelen ook meer lokale bedrijven vandaag met de uitdagingen rond steeds complexere regelgeving, zware administratieve processen, doorgedreven digitalisering en het belang van big datamanagement.

Echter, dat kan niet zonder gespecialiseerde begeleiding. Met onze ervaring, kennis van dit type bedrijven en onze expertise kunnen wij perfect aan die grotere vraag voldoen. We kiezen dan ook bewust voor een strategie en aanbod op maat van lokale middelgrote en grote bedrijven, omdat het waarmaken van de droom van een ondernemer de essentie is van ons DNA.

We zijn er Moore dan ooit voor onze klanten
  • Moore, omdat onze ervaren partners en medewerkers steeds samen met onze klanten op weg gaan.
  • Moore, omdat onze klanten niets minder verdienen dan onze volle aandacht en zorg.
  • Moore, omdat we onze klanten met nog meer passie voor ondernemerschap ondersteunen.
  • Moore, omdat we als bedrijf zo’n brede dienstverlening aanbieden, dat we onze klanten en hun bedrijven op diverse domeinen kunnen ondersteunen. Zelfs in het buitenland kunnen we assisteren, dankzij ons wereldwijde netwerk.

We zijn én blijven graag de compagnon de route die met onze klanten meedenkt én meewerkt om hun dromen te realiseren. Want Moore is er voor het grote werk en de kleine zaken die voor u het verschil maken. En dat met “Moore” enthousiasme dan ooit tevoren!

Moore. The company’s companion.