Overslaan en naar de inhoud gaan
#Business Consulting #Supply Chain

Foundations of Supply Chain Management maakt basisopleiding ASCM nog toegankelijker

dinsdag 21/06/2022

Wereldwijd staat ASCM (Association for Supply Chain Management) bekend als specialist op het vlak van Supply Chain transformatie. Zo biedt het onderzoeksinstituut de gekende APICS en SCOR Supply Chain opleidingen aan. Onlangs introduceerde ASCM ook de kwalitatieve basisopleiding Foundations of Supply Chain Management, een vernieuwde en geoptimaliseerde update van de Principles on Demand cursus.

Voor wie zich alle ins en outs van het Supply Chain vak eigen wil maken, biedt ASCM al decennialang zijn befaamde APICS-cursussen aan rond voorraadbeheer en planning (CPIM), logistiek en transport (CLTD) en het integrale ketenbeheer (CSCP). Bij die verschillende tracks horen lijvige cursussen en pittige examens.

Wilt u zich bekwamen in een aantal specifieke deelgebieden of kan u wegens tijdsgebrek geen heel APICS-traject doorlopen, dan bestaat er een mooi alternatief: de Foundations of Supply Chain Management. Die omvat een aantal specifieke, praktisch uitgeschreven Supply Chain topics die voortaan heel modulair te volgen zijn via het state of the art en interactieve Online Training & Education platform. Is een module succesvol afgerond, dan krijgt u een Letter of Completion.

Er is keuze uit verschillende modulaire opleidingstracks:

  • Foundations of Inventory Management
  • Foundations of Operations Planning
  • Foundations of Managing Operations
  • Foundations of Distribution & Logistics
  • Foundations of Manufacturing Management
  • Introduction to Supply Chain Principles

Om meer medewerkers te motiveren om hun kennis uit te breiden, is het voor bedrijven uitermate interessant om deze Foundations of Supply Chain Management aan te bieden, als alternatief voor de zwaardere APICS-cursussen.

Hebt u vragen rond de Foundations of Supply Chain Management? Dan kan u bij ons terecht.

Neem contact op met één van onze experten

Virginie Philippart

Virginie Philippart

Sales & Marketing Officer

Contact