Overslaan en naar de inhoud gaan
#Supply Chain #Bedrijfsprocessen #ERP #Strategie #APICS #Inventory

Blijf uw concurrenten voor met de juiste Supply Chain Strategie!

maandag 18/03/2019
Blijf uw concurrenten voor met de juiste supply chain strategie

In de dynamische wereld van vandaag is een doordachte Supply Chain hét middel om een concurrentieel voordeel te verwerven. Of het nu gaat om het versterken van de interne logistieke stromen of het opzetten van samenwerking tussen verschillende ketenpartners, bij Moore helpen we bedrijven om samen een performantere Supply Chain te realiseren! 

​​​​​​​Concreet doen we dit vanuit zes verschillende expertisedomeinen:

Sales & Operations Planning (S&OP): Als S&OP correct en duurzaam geïmplementeerd is, verandert de manier waarop sales teams en supply chain mensen samenwerken en communiceren. Dit uit zich in betere operationele prestaties, groter marktaandeel en algemene winstgevendheid van de onderneming. Door de kracht van geïntegreerde planning aan te wenden en toegevoegde waarde te optimaliseren, helpen we uw onderneming om het potentieel van S&OP ten volle te benutten

Planning Systemen: Supply Chain planningsystemen bieden geïntegreerde planningtools en optimalisatietechnieken die meestal geen deel uitmaken van een ERP systeem. Een succesvolle implementatie vergt echter expertise. Moore beschikt over uitgebreide ervaring in het begeleiden van dergelijke projecten waar bedrijfsprocessen en technologie samenkomen.

Supply Chain Process Excellence: Succesvolle ondernemingen begrijpen hun bedrijfsprocessen. Zij beschikken over duidelijke en afgelijnde werkwijzen die resulteren in minder fouten, minder rework, gelukkigere teams en uiteindelijk ook betere financiële resultaten. Ondersteund door jarenlange samenwerking met APICS en de Supply Chain Council (SCOR), kan u rekenen op Moore voor expertise in Supply Chain Process Excellence.

Inventory & Working Capital Optimization: Hoeveel voorraad houdt u aan om klanten te bedienen, om vraag en aanbod te balanceren? Er bestaan verschillende technieken om de optimale voorraad te bepalen. Zelfs in de digitale wereld van vandaag, met alle beschikbare technologieën, is er nood aan essentiële know-how om uw voorraadbeheer te optimaliseren en om uiteindelijk te bepalen hoeveel uw onderneming investeert in het aanhouden van voorraad.

Workforce Solutions: Snel wijzigende werkdruk, constante technologische vooruitgang en marktverschuivingen maken het voor veel ondernemingen moeilijk om de juiste medewerkers aan te trekken en te houden. De 'war for talent' is meedogenloos! Onze ervaren professionals helpen u om uw Supply Chain teams te vervolledigen en uit te breiden.

Supply Chain Analytics: Veel ondernemingen leggen de nadruk op het inzetten van data om processen te stroomlijnen en te automatiseren. Wij helpen u graag in het begrijpen, standaardiseren, visualiseren en rapporteren van uw Supply Chain data.