Overslaan en naar de inhoud gaan
februari
24
donderdag

Webinar | Hoe verpruts ik mijn M&A traject (niet)? 5 potentiële valkuilen

donderdag 24 februari

Als ondernemer bent u voortdurend aan het werk. Op een bepaald moment wordt u echter geconfronteerd met de volgende stap: uw onderneming overlaten.

Dit is een belangrijke gebeurtenis in uw leven en dat van uw bedrijf, maar u heeft er weinig of helemaal geen ervaring mee. Daarom is het van belang u te laten bijstaan door experten. De experten van Dealmakers zijn uit ervaring op de hoogte welke potentiële valkuilen er kunnen zijn. Zij staan u bij om deze valkuilen te identificeren en ontwijken, en zo het traject in goede banen te leiden.

Een succesvolle overname staat of valt immers met een goede voorbereiding én begeleiding. Onze adviseurs begeleiden u in alle discretie, vanaf de analysefase tot de closing van de transactie. Toch wilt u het proces begrijpen, mee sturen en vooral de kwaliteit bewaken. Wat ook de redenen voor uw beslissing zijn en hoe uw sector ook in elkaar zit: er zijn potentiële risico’s die tot minder succes kunnen leiden bij een verkooptraject.

Tijdens dit webinar, met als spreker Bram Verstraeten, partner bij Dealmakers - ons kmo-team dat deel uitmaakt van Moore Corporate Finance -, gaan we op basis van eerstehands ervaring dieper in op de potentiële valkuilen die ten alle kosten vermeden zou moet worden.

Opname (her)bekijken?

Vul uw gegevens in het onderstaand formulier in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.