Overslaan en naar de inhoud gaan
december
15
donderdag

Webinar | ESG, nut of noodzaak voor uw onderneming?

donderdag 15 december

Van bedrijven wordt steeds meer transparantie en verantwoordelijkheid verwacht op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur. Zo publiceerde de Europese Commissie de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), om standaarden te bepalen over de inhoud van de gerapporteerde duurzaamheidsinformatie in alle lidstaten.

Voor de meeste ondernemers wordt duurzaamheid een ‘license to operate’. Het succes van een onderneming zal niet enkel bepaald worden door financiële gegevens, maar ook door haar impact op de maatschappij en de manier waarop de onderneming geleid wordt

Als compagnon de route willen u graag ondersteunen bij de implementatie van ESG binnen uw onderneming, op alle vlakken. Tijdens dit webinar geven onze Moore experten u daarom graag gericht advies, elk vanuit hun expertise

Koen van Eupen, Audit expert, vertelt u wat u moet weten over ESG en CSRD zodat u de de risico’s en effecten van uw bedrijf op milieu, maatschappij en bestuur correct in kaart kunt brengen. 

Vervolgens neemt Johan Carton, Business Consulting expert, u mee doorheen de stappen die u nodig heeft voor de ESG-transformatie van uw onderneming. Van het bepalen van een visie en de vertaling ervan in een strategie, tot een roadmap voor de uitvoering.

Tot slot bespreekt David Valenne, Corporate Finance expert, de veranderingen die ESG teweegbrengt op M&A-transacties, want ook hier mag het effect van ESG niet onderschat worden. Specifieke due diligence op dit domein vereist niet alleen een eigen aanpak, maar ook sterke expertise. 

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.