Overslaan en naar de inhoud gaan

Sollicitatie procedure

Hoe solliciteren

In het overzicht van alle openstaande vacatures kan je verder navigeren naar elke individuele job. Je komt vervolgens op een uitgebreide functie- en profielbeschrijving met ook een actieknop “Solliciteer nu”. Daar kan je je gegevens achterlaten en je CV en motivatiebrief opladen.

Geen specifieke vacature gezien, maar wel geïnteresseerd in een carrière bij Moore? Kies dan voor spontaan solliciteren.

Wij zijn geïnteresseerd, en nu?

Als wij je CV en motivatiebrief met interesse ontvangen hebben, dan nodigt één van onze HR medewerkers je uit voor een kennismakend gesprek. Wij vertellen je wat meer over onze organisatie & onze waarden en we zijn benieuwd naar hoe jij je eigen toekomst ziet bij Moore.

Als we tijdens dit kennismakingsgesprek een goede klik hebben , dan nodigen we je graag uit voor een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van je talenten en motivatie.

Tijd voor wat overtuigingskracht

Na het succesvol afronden van je online assessment, nodigen we je graag nog een keertje uit voor een gesprek met je toekomstige leidinggevende. Dit is je moment om hem of haar te overtuigen van welke talenten jij precies zal toevoegen aan het team én welke waarde je brengt voor onze klanten.

Is je toekomstige leidinggevende overtuigd? Dan leggen we je met veel plezier een concreet contractaanbod voor. En dan rest als laatste stap alleen nog je handtekening!