Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore #Moore Business Talks

Moore Belgium lanceert Moore Business Talks

woensdag 16/09/2020
Moore Business Talk

Moore Belgium lanceert op 20 oktober om 17uur de Moore Business Talks: een uniek live web-event met Belgische ondernemers aan het woord over succesvol ondernemen in tijden van crisis.

PERSBERICHT – Brussel, woensdag 16 september

Positieve ondernemersverhalen

In tijden van crisis opportuniteiten zien: dat deden onder andere deze drie ondernemers: Hendrik Dierendonck zette de turbo op zijn web-shop met een ongeziene groei als resultaat. Ook Hilde Cloostermans, van het familiebedrijf Cloostermans, gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van hoogtechnologische machines, moest snel schakelen. En daar kwamen dan weer nieuwe mogelijkheden uit. Pieter De Witte van De Verfwebshop stond klaar om iedereen die thuis zat en zijn huis wilde schilderen, de gepaste verf te leveren. Drie ondernemers die mogelijkheden zagen in de crisis en meteen in actie schoten. Moore ondersteunde hen als vertrouwensadviseur en wil met deze verhalen ook graag andere ondernemers inspireren.

Uniek live web-event

Hun omzet ging door het dak, ze lanceerden nieuwe activiteiten of transformeerden hun bedrijf. Voor sommige ondernemers was de crisis van de afgelopen maanden juist een kans om te groeien. In een uniek web-event met host Franscesca Vanthielen brengt Moore 3 Belgische ondernemers live on stage waarbij ze hun verhaal brengen en in gesprek gaan met verschillende Moore experten.

Delen van kennis en expertise

Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien, ook in tijden als deze. Dankzij onze brede dienstverlening in Accounting & Consulting kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. Gedreven door onze waarden Ondernemen, Innoveren, Delen ontstond het idee voor de Moore Business Talks. Met dit event delen we inspiratie en steunen we actief ondernemers op hun weg naar groei", aldus Birgit Heymans, Marketing Director Moore Belgium.

Het event vindt live plaats op 20 oktober om 17uur en is voor iedereen gratis te volgen, online via Vimeo. Inschrijven via https://www.moore.be/nl/evenement/moore-business-talks-succesvol-ondernemen-in-tijden-van-crisis

Over Moore Belgium

Moore Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België met key centra in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt, met kantoren in Shanghai en met verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet te realiseren van €60 miljoen met een 475-tal medewerkers.

Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Als lid van Moore Global - één van de grootste accountancy- en consulting netwerken ter wereld - helpt Moore Belgium haar klanten bovendien in meer dan honderd landen.