Overslaan en naar de inhoud gaan
oktober
20
dinsdag

Moore Business Talks: Succesvol ondernemen in tijden van crisis

dinsdag 20 oktober

Het waren – en het zijn nog steeds - geen gemakkelijke tijden om een bedrijf te runnen. Heel wat ondernemingen zagen zich genoodzaakt hun producten, workflows, services disruptief te herdenken. Omschakelen naar nieuwe producten, maar ook duurzame transformaties zoals het inzetten op digitalisering waren aan de orde.

Voor een aantal ondernemingen is de crisis net een opportuniteit geweest. Tijdens een live uitzending praten we met inspirerende ondernemers over de positieve impact van Corona op hun onderneming.

Host Francesca Vanthielen voert samen met gastsprekers-ondernemers en onze Moore experten interessante panelgesprekken waarbij live vragen gesteld en beantwoord kunnen worden. 

Schrijf u in vóór 10 oktober en ontvang een leuke attentie die de uitzending éxtra aangenaam maakt!

De gastsprekers

HENDRIK DIERENDONCK |  CEO DIERENDONCK

Hendrik Dierendonck, van de gelijknamige West-Vlaamse slagerij, heeft zijn webshop nieuw leven in geblazen en de respons was immens. Het bedrijf ging van 4 naar 400 klanten per dag in no time. 'Stevig op de reset-knop duwen waarbij je alles vastpakt en herbedenkt", dat is volgens Hendrik de manier om als ondernemer met deze crisis om te gaan. 

HILDE CLOOSTERMANS |  CHAIR WOMAN CLOOSTERMANS

Hilde Cloostermans, van het familiebedrijf Cloostermans, zag zich door de pandemie genoodzaakt  na te denken hoe ze  de zaken anders moest aanpakken. Het bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van hoogtechnologische machines, moest snel schakelen. En daar kwamen dan weer nieuwe mogelijkheden uit.

PIETER DE WITTE |  CEO DE VERFWEBSHOP

Pieter De Witte, van Schilderwerken De Witte, zette volop in op e-commerce. Hij bouwde een bestaande webshop om tot ‘deverfwebshop.be’ en paste ook zijn website daarop aan. De investeringen loonden, de onlineverkoop steeg stelselmatig. De komst van de webwinkel betekende een absolute ommekeer. 

Praktisch
Agenda
  • 17u00 Aanvang live uitzending
  • 18u30 Voorzien einde
Kostprijs
  • Gratis