Overslaan en naar de inhoud gaan

Moore Global

Does China still remain an important market fo Benelux businesses

In een steeds verder globaliserende wereld overstijgen onze activiteiten en die van onze klanten de vroeger gekende grenzen. De doelstelling om onze klanten te begeleiden in hun groei gaat dan ook veel verder dan lands- en taalgrenzen. Deze uitdaging heeft ons in 2005 er bewust voor doen kiezen om deel uit te maken van Moore International Limited, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke, gelijkgestemde kantoren. In 2019 koos het netwerk voor een volledige naamswijziging, waardoor we nu trots deel uitmaken van Moore International.

Als nummer 11 van de wereld is Moore International, met hoofdkantoor in Londen, een gewaardeerde wereldspeler. Het netwerk bestaat uit meer dan 500 onafhankelijke kantoren in 112 landen en telt wereldwijd meer dan 37.000 medewerkers. Over de hele wereld hanteren de onafhankelijke leden van het internationale Moore netwerk één en dezelfde filosofie: als vertrouwde, ervaren gidsen, met hetzelfde DNA over de grenzen heen, helpen ze ondernemers bij de uitbouw, groei en/of overname van hun bedrijf. De leden van Moore International koesteren dezelfde waarden: oprechte zorg voor hun klanten, passie voor hun vak en voor ondernemen in het algemeen, directe toegankelijkheid van key experten op verschillende domeinen en het bewust meebouwen aan een sterke internationale community. Vandaar dat onze klanten in de 112 landen kunnen rekenen op dezelfde aanpak die ze thuis gewoon zijn.

Als lid van het European Executive Committee is Moore Belgium sterk actief binnen dit internationale netwerk. Zo zijn wij in staat om onze internationaal actieve klanten in het buitenland te laten begeleiden door partners die wij écht kennen en waarmee we doorheen de jaren een vertrouwensband hebben opgebouwd.

Ter plaatse onze klanten bijstaan in de hele wereld: "local in a global world"!