Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelheid, wendbaarheid en nieuwe logistieke capabilities zorgen voor een revolutie in de klinische Supply Chain logistiek.

Customer case

Sector: Life Science
 

Inleiding

Een toonaangevend wereldwijd farmaceutisch bedrijf benaderde ons met een cruciale missie: het ontwikkelen van strategische logistieke mogelijkheden voor een snelle en aanpasbare klinische Supply Chain. Dit omvatte het verbeteren van capaciteit voor bevroren opslag, het stroomlijnen van verpakkings- en labelingprocessen, en het versterken van distributiekanalen voor medicatie. Binnen een volatiele omgeving was nauwe samenwerking met interne stakeholders en externe logistieke partners, zoals medicijnontwikkeling, klinische operaties en IT, van vitaal belang. Een data-gedreven aanpak was essentieel voor het optimaliseren van capaciteitsuitbreiding en het harmoniseren van de End-to-End Supply Chain.

Hoe we hebben geholpen

Na een grondige beoordeling van de capaciteiten van het wereldwijde klinische supply netwerk werd met alle interne en externe stakeholders een logistiek plan voor de toekomst opgesteld. We begeleidden de naadloze implementatie van de capaciteitsuitbreidingen in lijn met het evoluerende portfolio en de logistieke capabilities van onze farma klant. 

Resultaten

Onze samenwerking heeft tastbare vooruitgang opgeleverd in het opbouwen van robuuste logistieke mogelijkheden:

Implementatie van geoptimaliseerde diepvriesopslagoplossingen heeft de opslagcapaciteit verbeterd en het voorraadbeheer gestroomlijnd, waardoor productintegriteit en beschikbaarheid worden gegarandeerd. 

Herziene verpakkings- en labelingprocessen vergemakkelijkten efficiënte behandeling en verzendklaar maken, waardoor doorlooptijden werden verkort en fouten werden geminimaliseerd.

• Op data gebaseerde decision-making frameworks mogelijk gemaakt strategische uitbreiding van logistieke capaciteiten, het bevorderen van aanpasbaarheid en veerkracht in het gezicht van evoluerende marktdynamiek.

• Naadloze integratie van data en systemen bood realtime zichtbaarheid in logistieke operaties, waardoor proactieve besluitvorming en resourceallocatie mogelijk werden.

Verbeterde samenwerking met interne en externe stakeholders vergemakkelijkte naadloze procesafstemming en bevorderde een cultuur van continue verbetering in het Supply Chain-ecosysteem.

De meetbare impact van deze initiatieven onderstreept onze toewijding om tastbare resultaten te boeken en onze klanten te stuwen naar operationele uitmuntendheid.

Moore Expertise

Het Moore Supply Chain-team brengt ongeëvenaarde expertise naar elke opdracht. Met een toewijding om in de complexiteiten van uw Supply Chain, logistiek, planning en aankoop te duiken, staan we klaar om uitdagingen om te zetten in kansen. Van analyse en advies tot implementatie en training, reken op ons om uw vertrouwde partner te zijn bij het navigeren door de complexiteiten van moderne supply netwerken.

Klaar om uw Supply Chain te revolutioneren? Neem vandaag nog contact met ons op.