Overslaan en naar de inhoud gaan
#Charity #Supply Chain & Operations #CIMCIL #Opleiding

Moore steunt Artsen Zonder Grenzen

donderdag 04/04/2019
Moore steunt artsen zonder grenzen

CIMCIL, het onafhankelijk opleidingscentrum van Moore met focus op Supply Chain management en LEAN-management, geeft vanaf 1 april 2019 opleiding aan de Supply Chain medewerkers vanArtsen Zonder Grenzen.

In de dynamische wereld van vandaag is een flexibele Supply Chain onmisbaar, ook voor Artsen Zonder Grenzen. Ze bieden immers medische hulp waar nodig, spelen in op de behoeften van patiënten wereldwijd en stellen alles in het werk om daar waar de nood het hoogst is, aanwezig te zijn.

En daar helpen wij graag bij!

​​​​​​​Certified Supply Chain Professionals (CSCP)

Een gerichte groep medewerkers van Artsen Zonder Grenzen zullen worden opgeleid tot Certified Supply Chain Professionals om zo hun dienstverlening nog te verruimen. Het CSCP-programma voorziet hen van aanvullende vaardigheden die nodig zijn voor de integratie en coördinatie van de hedendaagse/ complexe Supply Chains. Supply Chain professionals zijn een vaste waarde voor Artsen Zonder Grenzen en gespecialiseerde medewerkers blijven hier van cruciaal belang.

Bovendien is onze CIMCIL CSCP opleiding als enige in België erkend met het internationaal APICS certificaat.

Aanvullende toelichting over werken voor Artsen Zonder Grenzen als Supply Chain Professional vindt u hier.

Partnership

Naast onze waarden ‘ondernemen’ en ‘innoveren’ vinden we het als organisatie een absolute must om onze kennis te ‘delen’ met al onze stakeholders, waaronder ook onze maatschappij.

De groeiende samenwerking tussen CIMCIL/ Moore en Artsen Zonder Grenzen is hier een mooi voorbeeld van: Stefaan Phlips, Supply Chain Director Artsen Zonder Grenzen mochten we als één van de keynote sprekers ontvangen op het CIMCIL Supply Chain Symposium 2018

Ontdek hier al onze opleidingen en het volledig aanbod binnen de Supply Chain.