Overslaan en naar de inhoud gaan
#Trends #Partnership #CFO #Passion

Moore is partner van Trends CFO of the Year 2023

dinsdag 07/03/2023
CFO2023

Trends kondigt de 12de editie van de ‘Trends CFO of the Year’ aan. Met deze award wil Trends de prestaties van een financieel directeur huldigen. Vanuit onze passie voor ondernemerschap is Moore trotse sponsor van dit initiatief. 

​​​​​​​Wie wordt verkozen tot CFO of the Year?

Om in aanmerking te komen voor de nominatie van Trends CFO of the Year moet de kandidaat/genomineerde de CFO zijn van een onderneming uit de Trends Top 500. De kandidaat/genomineerde zal tijdens het afgelopen jaar ook opmerkelijke prestaties in zijn bedrijf hebben uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld een fusie, overname, transacties, strategische herfinancieringen ...).

Ze worden door de jury verkozen op basis van kwantitatieve en kwalitatieve elementen hieronder beschreven. Onze CEO, Isabelle Van Iseghem, zal dit jaar Moore in de jury vertegenwoordigen.

De jury selecteert 5 kandidaten uit een longlist, stuk voor stuk professionals met een sterke reputatie. Meer dan op louter kwantitatieve criteria, zal de beslissing gebaseerd worden op de drie volgende elementen:

  • Is de CFO een financieel professional?
  • Is de CFO een strategische partner?
  • Is de CFO een leider en people manager?

Ontdek de genomineerden hier.

​​​​​​​Partnership

Als lokaal verankerd accounting- en consultingbedrijf bieden we, vanuit onze passie voor ondernemerschap en dankzij onze uitgebreide expertise, een globale kijk tijdens alle fases die een onderneming doorloopt. We zijn specialist ter zake en net daarom sluit ons partnership mooi aan bij dit concept.

Meer weten over dit prestigieuze event? Klik hier.