Overslaan en naar de inhoud gaan
#Trends #Partnership #CFO #Passion

Moore is partner van Trends CFO of the year 2019

vrijdag 12/04/2019
Trends CFO of the year 2019

Op woensdag 15 mei wordt de CFO of the Year voor de 8ste keer verkozen en is Moore een belangrijke partner voor dit event. Tijdens de Trends CFO of the Year wordt de CFO verkozen die zich het laatste jaar het meest kon onderscheiden door buitengewone prestaties. 

​​​​​​​Wie wordt verkozen tot CFO of the Year?

Om in aanmerking te komen voor de nominatie van Trends CFO of the Year moet de kandidaat/genomineerde de CFO zijn van een onderneming uit de Trends Top 500. De kandidaat/genomineerde zal tijdens het afgelopen jaar ook opmerkelijke prestaties in zijn bedrijf hebben uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld een fusie, overname, transacties, strategische herfinancieringen ...).

Ze worden door de jury verkozen op basis van kwantitatieve en kwalitatieve elementen hieronder beschreven. OnzeChairman, Peter Verschelden, heeft de eer om dit jaar mee de jury te mogen vertegenwoordigen.

De jury selecteert 5 kandidaten uit een longlist, stuk voor stuk professionals met een sterke reputatie. Meer dan op louter kwantitatieve criteria, zal de beslissing gebaseerd worden op de drie volgende elementen:

  • Is de CFO een financieel professional?
  • Is de CFO een strategische partner?
  • Is de CFO een leider en people manager?

Ontdek de genomineerden hier.

​​​​​​​Partnership

Als lokaal verankerd accounting- en consultingbedrijf bieden we, vanuit onze passie voor ondernemerschap en dankzij onze uitgebreide expertise, een globale kijk tijdens alle fases die een onderneming doorloopt. We zijn specialist ter zake en net daarom sluit ons partnership mooi aan bij dit concept.

Meer weten over dit prestigieuze event? Klik hier.