Overslaan en naar de inhoud gaan
januari
17
dinsdag

Webinar | Is uw onderneming klaar voor de arbeidsdeal 2023?

dinsdag 17 januari

Met het nieuwe jaar in zicht komt ook de invoering van de arbeidsdeal met rasse schreden dichterbij. Hiermee wil de overheid de arbeidswetgeving moderniseren, alsook de werkzaamheidsgraad van ons land verhogen naar 80%.

De meeste bepalingen van de arbeidsdeal treden al in werking vanaf 1 januari 2023. Deze nieuwe wetgeving heeft ongetwijfeld een impact op het HR-beleid van uw onderneming, wat wellicht veel vragen oproept.

Welke maatregelen zitten er juist in de arbeidsdeal? Moet u akkoord gaan als een werknemer een vierdaagse werkweek wenst? Wat moet er in het opleidingsplan staan? Wat wijzigt er bij ontslag? Welke formaliteiten moet u volgen bij het uitwerken van de arbeidsdeal? En moet u hierover in overleg met de ondernemingsraad?

Voor een antwoord op deze en vele andere vragen staan onze HR-Legal adviseurs u graag bij. Tijdens dit inzichtvolle webinar informeren Dylan Casaer, Saskia Lombaerts en Samya OuahyaniMoore experten, u over alles wat u als ondernemer moet weten over de arbeidsdeal 2023.

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.