Overslaan en naar de inhoud gaan
december
7
donderdag
#ESG & Sustainability Consulting #Corporate Finance

Webinar | De ESG-handleiding voor ondernemers deel 4: waardecreatie

donderdag 07 december

Het is intussen duidelijk dat het voor ondernemers steeds belangrijker wordt om ESG (Environment, Social en Goverance) structureel te integreren in hun beleid en strategiëen.

Ook bij overnames mag het belang van ESG niet onderschat worden. Er worden namelijk stevige meerprijzen betaald voor ondernemingen die actief bezig zijn met ESG. Specifieke due diligence op dit domein vereist niet alleen een eigen aanpak, maar ook sterke expertise. In dit laatste webinar uit onze ESG-reeks belichten we dan ook graag de impact die ESG heeft op M&A-transacties.

David Valenne en Koen Steeland, Moore experten, zijn uw compagnon de route tijdens deze sessie. We starten met de toename van het belang van ESG binnen de M&A-markt, en op de partijen waarop dit het meeste invloed heeft. Vervolgens bespreken we het verschil tussen de Belgische en internationale trends, en lichten we toe hoe maatschappelijke verschuivingen het M&A-traject vandaag en in de toekomst kunnen beïnvloeden.

Daarnaast bespreken we welke specifieke belangen verschillende investeerders hechten aan ESG, waarbij we onderscheid maken tussen strategische ondernemers, Private Equities en banken. Tot slot bekijken we hoe ESG een invloed heeft op waardebepalingen.

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.

Praktisch
Agenda
  • 12u00 Start webinar
  • 13u00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis