Overslaan en naar de inhoud gaan
januari
31
dinsdag

Webinar | Autofiscaliteit 2023: alle nieuwe bedrijfswagens emissievrij?

dinsdag 31 januari

De fiscale wetgeving rond bedrijfswagens werd ingrijpend hervormd. Vanaf 1 januari 2026 zullen enkel nog de kosten verbonden aan volledig emissievrije bedrijfswagens fiscaal aftrekbaar zijn in de vennootschaps- en de personenbelasting, maar er werd ook een overgangsregeling voorzien die reeds vanaf 1 juli 2023 ingaat.

Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe fiscale incentives voorzien, o.a. voor de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen.

Het resultaat van al die nieuwigheden is een vrij complex geheel aan regelingen. Hoe kiest u doorheen dit kluwen een wagen die voor u het meest interessant is? Om u te helpen bij het nemen van een fiscaal onderbouwde beslissing, gidsen Pieter Vandierendonck en Dimitri LemaireMoore experten, u in dit inzichtvolle webinar doorheen het fiscale landschap van de Belgische autofiscaliteit

Ze staan stil bij de huidige fiscale regels op het vlak van de directe belastingen, de principes inzake btw, enkele praktische zaken voor elektrische bedrijfswagens en uiteraard ook bij de nieuwigheden en de impact van de hervormde autofiscaliteit. 

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.