Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze missie,
visie en waarden

MicrosoftTeams-image (46).png

Onze doelstellingen

  • We zijn de compagnon de route van onze klanten; samen bouwen we aan hun toekomst
  • We bieden onze medewerkers alle kansen om zich te ontwikkelen, te ontplooien en te groeien. Een sterk team zorgt voor een sterke dienstverlening.
  • We streven er niet naar om de grootste of de snelste te zijn; maar we leggen de nadruk liever op een professionele, persoonlijke, kwalitatief hoogstaande service.
  • We werken samen met onze klanten, we zijn hun klankbord en bieden hen advies dat veel verder gaat dan louter het cijfermatige.

Onze missie en onze waarden

“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”

Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.

Ondernemen

Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.

Innoveren

Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.

Delen

Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.