Overslaan en naar de inhoud gaan

Data & analytics

‘Knowledge is power’. Organisaties die duurzaam willen groeien, zetten vandaag sterk in op data.

Door data intelligent om te zetten naar bruikbare managementinformatie, kunt u uw organisatie beter sturen naar uw vooropgestelde strategische doelen. Business Intelligence laat u toe onderbouwde beslissingen te nemen op basis van historische gegevens. 

Data kunnen u ook helpen om innovatie te stimuleren in elk onderdeel van uw organisatie. Aan de hand van nieuwe tools, competenties en werkprocessen kunt u de kracht van uw data ontsluiten en ze inzetten voor vernieuwing en automatisering in verschillende domeinen zoals Marketing, Lead Generation, Supply Chain, Logistics, Transport, Sales.

Moore is gespecialiseerd in het omzetten van data naar duidelijke informatie die u helpt betere beslissingen te nemen. Met de juiste tools en methodes, helpen we verbanden leggen tussen verschillende datapunten waardoor we nieuwe inzichten kunnen formuleren. Die inzichten helpen u om tastbare verbeteringen door te voeren die niet alleen de prestaties van uw bedrijf verhogen, maar ook oog hebben voor uw bedrijfscultuur en uw strategie op lange termijn.

Wat mag u van ons verwachten?

  • We bekijken samen met u in welke domeinen een data gestuurde aanpak een meerwaarde kan bieden.
  • We zetten beschikbare gegevens om in bruikbare inzichten.
  • We maken simulaties om de impact van verandering in te schatten.
  • We bevorderen een data gestuurde besluitvorming in uw organisatie.
  • We helpen u het potentieel te zien van datavalorisatie onderzoeken.
  • Onze Data Science aanpak toont u hoe u kunt innoveren en maximaal gebruik kunt maken van (Big) Data, Artificial Intelligence en Machine Learning.

Experts in diverse domeinen en sectoren staan voor u klaar. Onze kerncompetenties zijn verdeeld in 8 domeinen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen. Per sector staat een toegewijd team voor u klaar. Ontdek onze klanten.

Neem contact op met één van onze adviseurs
Joël Wijns
Joël Wijns
Partner Business Consulting
Joris Vandenberghe
Joris VandenBerghe
Partner Business Consulting