Overslaan en naar de inhoud gaan

Cultuur & Leiderschap

‘Culture eats strategy for breakfast’. Een goede strategie ontwikkelen, is belangrijk. Maar zonder de juiste organisatiecultuur loopt u het risico dat u uw ambitie niet realiseert.

Zo gebeurt het dat organisaties met een vergelijkbare strategie en middelen toch niet even succesvol zijn. Cultuur en waarden maken het verschil.

Ons doel is de kracht van uw organisatie maximaliseren door de juiste cultuur in te bedden. En die cultuur zit in elke vezel van uw bedrijfsvoering.

Gedrag en stijl van uw leidinggevenden
  • Hoe neemt de top van uw bedrijf beslissingen en op welke manier wordt er gecommuniceerd met interne en externe stakeholders? Hoe vertaalt het middle management de strategie naar de mensen op de werkvloer? Hoe geven uw teamleiders richting aan hun medewerkers?
Al uw processen
  • Uw organisatiestructuur en overlegorganen, uw investeringskeuze, de manier waarop u mensen en middelen inzet, uw werkingsprocessen, de meetsystemen waarmee u nagaat hoe performant u bent… Uw bedijfscultuur raakt elk proces.
Employee journey
  • Wie neemt u in dienst en op welke kenmerken rekruteert u hen? Hoe ondersteunt u uw medewerkers? Hoe gaat u om met business transformaties? Hoe ziet het groeitraject van uw medewerkers eruit? Hoe evalueert, beloont en promoveert u hen?

Wat mag u van ons verwachten?

  • We helpen u bij de identificatie en opbouw van de juiste waarden, mindsets en gedragingen.
  • We bieden ondersteuning aan uw management, leidinggevenden en medewerkers.
  • We zorgen ervoor dat elk aspect van uw bedrijfsvoering zowel in lijn is met uw cultuur als uw ambitie ondersteunt.

Experts in diverse domeinen en sectoren staan voor u klaar. Onze kerncompetenties zijn verdeeld in 8 domeinen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen. Per sector staat een toegewijd team voor u klaar. Ontdek onze klanten.

Neem contact op met één van onze adviseurs
Tom Vanaudenaerde
Tom Vanaudenaerde
Director Business Consulting