Overslaan en naar de inhoud gaan

Oktav
wordt Moore

Fietsers
Bart Verschelden
Als organisatie zetten wij continu in op groei en vernieuwing. Daarom lanceren we Moore You. Het digitaal platform voor het voeren van de boekhouding op maat van uw onderneming.Bart Verschelden Partner Accountancy | Regio Waasland

Klik hier voor toegang tot uw vertrouwde portaal. 

OKTAV WORDT MOORE

Oktav vaart voortaan verder onder de vlag van Moore. Wees gerust, uw vertrouwde dienstverlening blijft verzekerd. Enkel de naam verandert. U krijgt zelfs meer! Want onder de naam Moore kunnen we u nog beter bijstaan op uw weg naar succes en groei.

Moore ondersteunt elke stap in uw ondernemersdroom

Vanaf het eerste startersidee tot een uitgebreide groeistrategie, u mag bij elke stap rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Moore biedt meer

Een ervaren team van experten staat voor u klaar in diverse domeinen: van het voeren van de boekhouding tot juridisch bedrijfsadvies,  strategisch advies, financieel advies, kortom, alles wat u liever aan specialisten overlaat zodat u kan focussen op waar u goed in bent: ondernemen!

Moore neemt het persoonlijk

U en uw onderneming verdienen alle aandacht en zorg. Daarom hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Iemand die uw taal spreekt en uw verhaal kent, zodat u het niet telkens opnieuw moet vertellen. 

Moore is van hier, maar gaat met u veel verder

We denken net zo goed lokaal als internationaal. Als u grote stappen zet, begeleiden we u met evenveel kennis en overgave in nieuwe werelden.

Moore is uw compagnon de route

Wij denken met u mee en helpen u om de optimale weg te kiezen om uw plannen, projecten en dromen waar te maken. We zijn er voor het grote werk én de kleine zaken die voor u het verschil maken. 

Moore News?

Blijf op de hoogte van nieuws, trends en actualiteit via onze nieuwsbrief Moore News. U kiest zelf over welk domein u geïnformeerd wilt worden.

Ik ontvang graag Moore News in mijn mailbox.