Overslaan en naar de inhoud gaan
#Trends Gazellen #Trends #Partnership #Groeibedrijven

Voor het zesde jaar op rij zijn wij trotse sponsor van Trends Gazellen!

maandag 06/03/2023
Moore is trotse sponsor van Trends Gazellen 2023

Het is een fantastische erkenning om als onderneming één van de grootste groeibedrijven in België te zijn. Omdat we zelf ook een goeibedrijf zijn, weten we bij Moore Belgium uit ervaring dat ondernemen durf en passie vergt. En net daarom kiezen wij er bewust voor om de Trends Gazellen te ondersteunen.

Een Trends Gazelle heeft daadkracht, veerkracht, is authentiek en positief. Een Trends Gazelle is ondernemend. Als groeibedrijf met een enorme passie voor ondernemen, weten we bij Moore Belgium als geen ander dat het ondernemerschap enorm veel durf en doorzettingsvermogen vergt. Daarom steunen wij voor het zesde jaar op rij de Trends Gazellen.

Als lokaal verankerd accounting- en consultingbedrijf willen we bedrijven op een gezonde en duurzame manier ondersteunen op hun weg naar groei. Dankzij onze uitgebreide expertise bieden we een globale kijk tijdens alle fases die uw onderneming doorloopt. De filosofie achter Trends Gazellen sluit dus perfect aan bij onze missie visie en waarden. We zijn dan ook enorm trots om opnieuw sponsor te zijn van Trends Gazellen.

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor 22ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen. Stuk voor stuk hebben deze competitieve ondernemingen een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio.

Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel zijn voor andere bedrijven. Een bekroning tot Trends Gazelle wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Hoe wordt u een Trends Gazelle?

Een Trends Gazelle wordt niet verkozen op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch, maar op basis van harde groeicijfers:

Met een kwantitatieve analyse van de Trends Top 100.000 worden bedrijven opgedeeld in 3 categorieën: 

  • Kleine bedrijven (brutomarge < 1 mio euro)
  • Middelgrote bedrijven (omzet van 1 tot 10 mio euro)
  • Grote bedrijven ( omzet > 10 mio euro)

Vervolgens worden hun balansen van de 5 voorbije boekjaren getoetst aan 3 criteria en wordt er een ranking gemaakt van de groei-evolutie (in absolute en procentuele cijfers): 

  • Groei in cashflow 
  • Groei in personeel 
  • Groei in toegevoegde waarde

Daarnaast moeten de bedrijven minstens 10 arbeidsplaatsen gecreëerd hebben sinds de oprichting. Ten slotte toetst de redactie van Trends nog af of de bedrijven een voldoende operationele onafhankelijkheid aan de dag kunnen leggen.

Het bedrijf dat het hoogste in de lijst voorkomt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen en wordt in de bloemetjes gezet.

Een prachtig initiatief dat groeibedrijven in de kijker zet, wat perfect aansluit bij de visie van Moore.